Filip Jancík

11. dec '17 kl. 20:00

Studie 2

Filip Jancík

Event er afholdt

Filip Jancík

Der venter Koncerthusets gæster en spektakulær oplevelse når Fillip Jancíks violin får frit spil over klassisk musik til moderne rock. Musik, som umiddelbart ligger langt fra hinanden, men som har en masse til fælles når man kommer tættere på! I løbet af showet præsenteres alt fra formidabel filmmusik til de største rocknumre!

Filip Jancík spiller i DR Koncerthuset den 11 december!

Bandet består af 7 stjernemusikere fra Slovakiet, Polen, Tjekkiet og Ungarn. Filip og bandet leverer et uforglemmeligt show med høj kvalitet og masser af følelse.

Fillip Jancik er både udøvende violinist og producer fra Slovakiet. Indtil videre har han optrådt i store dele af verden, inklusive Singapore, USA, Rusland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Kuwait City og mange andre steder.

Han er også kendt for samarbejder med Avril LaVigne, Nicklebacks producent Chris Baseford og den Grammyvindende lydmand, Chris Lord Alge.

Måske har du hørt ham til åbningen af de paraolympiske lege i Los Angles i 2015, og nu kan du høre Fillip Jancik i DR Koncerthus Studie 2.

 

 

 

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere