0Din kurv er tom
SUPPORT: Sophie Hunger

Fink

23. nov '19 kl. 21:00

Studie 2

Fink

Event er afholdt

All Give Tour 2019

Bristol-trioen og albumaktuelle Fink med stjernesangskriver, DJ og producer Fin Greenall i spidsen bringer deres sjælfulde indie-folk sange med til de perfekte rammer i Studie 2 i DR Koncerthuset.

Fin Greenall, også kendt som Fink, startede som DJ og producer, inden han begyndte at lave guitarbaseret folk-/blues-/indie-musik. Han voksede op i Bristol i 1990’erne, hvor der var en blomstrende musikscene. Allerede som teenager skrev han under på sin første pladekontrakt. Dette ledte til at han udgav det anmelderroste ’Fresh Produce’ album i 2000 og begyndte at optræde som DJ verden over. I begyndelsen af årtusindeskiftet begyndte han at skrive sange for store artister som Amy Winehouse og John Legend, hvilket har givet ham tre af de prestigefyldte BMI Awards.

I 2006 udviklede Fink sig til et band, da Fin Greenall allierede sig med Tim Thornton (trommer) og Guy Whittaker (bas). De begyndte at indspille sange og udgav ”Biscuits For Breakfast”, hvilket blev hyldet af britiske medier som et af årets bedste albums i UK. ”Distance And Time” og ”Sort Of Revolution” fulgte hurtigt efter og blev brugt i et væld af reklamer og film. Denne trend fortsatte med udgivelserne ”Perfect Darkness” (2011) og ”Hard Believer” (2014), som har landet Fink mere end 30 krediteringer i TV og film, samt mere end 85 millioner streams på Spotify. Samtidig har Fink været flittig til at rejse verden rundt for at optræde med sine gribende og dybfølte sange.

Politikens Kim Skotte har tilbage i 2011 anmeldt Fink’s album ”Perfekt Darkness” med 4/6 hjerter og følgende roser:

”Sangene er mere rudimentære end formfuldendte, men de fungerer som kar, den ganske intense Fin Greenall kan øse af”

For et bedre bekendtskab med Fink, kan man besøge deres YouTube-kanal, hvor de bl.a. har uploadet en live-optagelse af sangen ”This Is The Thing” fra Haldem Pop Festival 2018:

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder