0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support FRAADS & RoseGold FRAADS & RoseGold

FOOL

2. nov '18 kl. 20:00

Studie 2

FOOL

Event er afholdt

FOOL

Efter to små, men ikke desto mindre helt udsolgte, koncerter i København er den danske duo FOOL klar til at indtage den store scene i DR Koncerthusets stemningsfulde Studie 2. Før koncerten fra kl. 19.00-20.00 spiller Dj Adam Naima i publikumsfoyeren. Når koncerten er slut vender Dj Adam Naima tilbage og lægger soundtrack til efterfestenen. Efterfesten løber fra kl. 22.00 og slutter 23.45.

Med deres seneste singler ’Outcast’ og ’Strapped’ har FOOL for alvor markeret sig på den danske musikscene. Singlerne har haft hyppig rotation på radio og opnået topplaceringer på streamingtjenesterne, hvor de i skrivende stund nærmer sig 20 millioner streams. Også live er efterspørgslen stor, og til sommer lægger de vejen forbi de mest toneangivende danske festivaler såsom Roskilde Festival, Nibe Festival, Vig Festival, Musik I Lejet, Smukfest og Wonderfestiwall.

Samtidig arbejder FOOL på nyt materiale, der udkommer inden længe.

FOOL består af sanger AÐRIAN og producer JABS. De begyndte at lave musik sammen for to år siden og har siden da haft et 50/50 samarbejde. De har en klar fælles forståelse for, hvordan musikken skal lyde. Den musikalske duo er old-school kunstneriske i deres tilgang til musikken og laver alt selv.

AÐRIAN er den yngre, energiske og umiddelbare og JABS er den erfarne, lunefulde og eftertænksomme. Imellem sig har de alle redskaber, der skal til for at lave noget virkeligt godt.

FOOL glæder sig til at møde publikum i DR Koncerthuset!

Support:

 FRAADS

 ”På nippet til at blive en seriøs spiller på den danske hiphopscene” skrev Soundvenue efter FRAADS’ koncert på Roskilde Festivalens Countdown-scene. Hittet ”Heroppe” har gjort publikum og anmeldere overbevist om, at duoen er det næste store hiphop navn i Danmark.

I 2016 udgav Fraads debut-ep’en 1000 knive, der var et yderst eksperimenterende hiphop-værk, der i høj grad pointerede en lyst til at gå nye veje med genren. Duoen, der består af Papa Erotics og David Engelbrecht, skaber sammen en excentrisk, accentuerende ordstrøm med tilhørende konstrastfyldte produktioner, der både rummer nutidige trends som tunge 808-trommer og programmerede synths, samt hilsner til jazz, gospel og lyd-eksperimenterende.

 

RoseGold

RoseGold er en dansk-britisk duo bestående af søskendeparret Joshua- og Ephraim Duncan. For 5 år siden flyttede Duncan-familien fra det sydlige London til Kolding. Deres første album, “Adventures in Odyssey”, kredser om brødrenes rejse fra England til Danmark og rummer både caribiske undertoner, pop-ballader, hård trap og britisk grime rap. Et album som afspejler en kontrastfyldt opvækst.

Support

FRAADS

Support

RoseGold

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere