0Din kurv er tom

Fremtiden på podiet I

19. maj '22 kl. 19:30

Studie 2

Fremtiden på podiet I

Event er afholdt

Malko Dirigentskolen og Athelas Sinfonietta Copenhagen

Oplev seks unge talenter fra Malko Dirigentskolen afslutte deres studier med at dirigere Athelas Sinfonietta Copenhagen i musik af bl.a. Ruders, Mahler og Nordentoft i DR Koncerthuset. Vært på scenen er Ole Faurschou, som fortæller om musikken og introducerer de medvirkende.

Gennem to år har seks unge, klassiske musiktalenter studeret intensivt i DR’s Malko Dirigentskole.

Fælles for dem er et brændende ønske om at blive dirigenter, og gennem deres tid i DR har de modtaget undervisning og masterclasses af bl.a. Ole Faurschou, Fabio Luisi og Herbert Blomstedt.

Denne aften kan du opleve alle Malko Dirigentskolens seks studerende på podiet i DR Koncerthusets Studie 2. Koncerten er første del af afslutningen på de dirigentstuderendes toårige studieforløb, og på scenen er de professionelle musikere i Athelas Sinfonietta Copenhagen, som er klar til at følge de unge dirigenter gennem værker af bl.a. nulevende danske komponister.

Koncertens vært er Malko Dirigentskolens lærer Ole Faurschou, som undervejs fortæller om både musikken og de medvirkende.

De studerende i Malko Dirigentskolen har fået undervisning i både kor- og orkesterledelse, og derfor kan man også opleve dem dirigere kormusik med DR Vokalensemblet ved Malko Dirigentskolens endelige afslutningskoncert fredag den 3. juni.

Medvirkende: Adam Koch Christensen, Johanne Sofie Bech Madsen, Benjamin Frimodt Pedersen, Ludwig Hjortenhammar, Hjörtur Eggertsson og Laima Paplauskaite.

I forbindelse med koncerten kan der i DR Koncerthusets foyer opleves en udstilling af seks store portrætfotografier af Malko Dirigentskolens studerende. Portrætterne er skabt af den danske fotograf og billedkunstner Per Morten Abrahamsen, der igennem årtier har portrætteret bl.a. de mest toneangivende kulturpersonligheder i kulturlivet, herunder DR Symfoniorkestrets chefdirigenter.

Koncerten varer ca. 75 min. (ingen pause).

Se programmet her

Fremtiden på podiet II kan opleves den 3. juni 2022 klokken 19:30. Læs mere her

Witold Lutoslawski

Chain 1

Svend Hvidtfelt Nielsen

Alt imens

Poul Ruders

4 Dances in 1 Movement (1985): No. 4. Extravagant

Mahler 4. Symfoni (arr. Klaus Simon)

2. sats

Anders Nordentoft

The City of Threads (1994)

Nielsen/Abrahamsen

Three Piano Pieces, Op. 59 posth (1990)

Vært

Ole Faurschou

Medvirkende

Malko Dirigentskolen

Medvirkende

Athelas Sinfonietta Copenhagen

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter