0Din kurv er tom

Fremtiden på podiet II

3. jun '22 kl. 19:30

Studie 2

Fremtiden på podiet II

Malko Dirigentskolen og ­DR Vokal­ensemblet

De seks unge talenter fra Malko Dirigentskolen møder DR Vokalensemblet på scenen i DR Koncerthuset til den endelige afslutning på deres studier. På programmet er kormusik af bl.a. Britten, Nørgård og Holten, og vært ved koncerten er Celine Haastrup fra DR P2.

Her er muligheden for at opleve de seks studerende i Malko Dirigentskolen i aktion på dirigentpodiet – for sidste gang i deres studietid og godt på vej mod en lovende fremtid.

Koncerten er den endelige afslutning på de unge dirigenters studieforløb i DR, og på scenen er de professionelle sangere fra DR Vokalensemblet, som står klar til at følge de unge talenter gennem værker af bl.a. Britten, Nørgård og Holten.

De studerende i Malko Dirigentskolen har fået undervisning i både kor- og orkesterledelse, og derfor kan man også opleve dem dirigere instrumentalmusik med Athelas Sinfonietta Copenhagen ved deres første afslutningskoncert den 19. maj.

Koncertens vært er Celine Haastrup fra DR P2, som fortæller om musikken og introducerer de medvirkende.

Medvirkende: Adam Koch Christensen, Johanne Sofie Bech Madsen, Benjamin Frimodt Pedersen, Ludwig Hjortenhammar, Hjörtur Eggertsson og Laima Paplauskaite.

I forbindelse med koncerten kan der i DR Koncerthusets foyer opleves en udstilling af seks store portrætfotografier af Malko Dirigentskolens studerende. Portrætterne er skabt af den danske fotograf og billedkunstner Per Morten Abrahamsen, der igennem årtier har portrætteret bl.a. de mest toneangivende kulturpersonligheder i kulturlivet, herunder DR Symfoniorkestrets chefdirigenter.

Koncerten varer ca. 70 min. og gennemføres uden pause.

Se programmet her

Fremtiden på podiet I kan opleves den 19. maj 2022 klokken 19:30. Læs mere her

Program


Britten

Fra Five Flower Songs: To Daffodils The Succession of the Four Sweet Months Marsh Flowers The Evening Primrose

Per Nørgård

Året Du skal plante et træ

Bo Holten

Efterår og æbletid Dårens vise Fattige, forrevne sind

Pelle Gudmundsen-Holmgren

Fra Eksempler: Ikke blot hende Morgen Børn kender overmagt Barn rødkindet På træet sidder der et blad

Otto Mortensen

Sommervise Nattevandring Danmark

Vært

Celine Haastrup

Medvirkende

Malko Dirigentskolen

Medvirkende

DR Vokalensemblet

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter