0Din kurv er tom

Fremtiden på podiet

16. sep '20 kl. 19:30

Studie 2

Fremtiden på podiet

Event er afholdt

Fremtiden på podiet

Oplev fire unge talenter fra Malko Dirigentskolen dirigere DR Vokalensemblet i kormusik af Brahms, Nielsen og Nørgård i DR Koncerthusets Studie 2. Vært: Celine Haastrup.

Gennem to år har en håndfuld unge, klassiske musiktalenter studeret intensivt i DR’s Malko Dirigentskole.

Fælles for dem er et brændende ønske om at blive dirigenter, og gennem deres tid i DR har de modtaget undervisning og masterclasses af bl.a. Fabio Luisi, Henrik Vagn Christensen og Ole Faurschou.

Ud over at studere både kor- og orkesterdirektion har de unge dirigenter også fået undervisning i både hørelære, partiturspil og musikteori, og de har ved flere lejligheder haft mulighed for at dirigere de professionelle musikere og sangere i DR’s kor og orkestre.

Denne aften kan du opleve fire af Malko Dirigentskolens studerende på podiet i DR Koncerthusets Studie 2. Koncerten markerer afslutningen på de dirigentstuderendes toårige studieforløb, og på scenen er de 18 sangere fra DR Vokalensemblet, som synger kormusik af Brahms, Nielsen og Nørgård.

Koncertens vært er Celine Haastrup fra DR P2, som fortæller om musikken og introducerer de medvirkende.

 

Program:

Johannes Brahms (1833-97): af Liebeslieder Waltzer (op. 52)

Nr. 1: Rede, Mädchen, allzu liebes
Nr. 5: Die grüne Hopfenranke
Nr. 6: Ein kleiner, hübscher Vogel
Nr. 8: Wenn so lind dein Auge mir
Nr. 9: Am Donaustrande
Nr. 11: Nein, es ist nicht auszukommen

Pianister: Galya Kolarova, Bohumila Jedlickova

Carl Nielsen (1865-1931), arr. John Højbye (f. 1939): 7 sange

Per Nørgård (f. 1932): Jeg råber til dig, Nu jubler mit hjerte (fra Fire Motteter)
Maja danser og Kolde nætter (udvidet version)

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Se program her

Fremtiden på podiet

Dirigent

Ole Faurschou

DR Vokalensemblet

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere