DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Support: L. T. Valentin 

Fribytterdrømme

9. nov '19 kl. 21:00

Studie 2

Fribytterdrømme

Event er afholdt

Fribytterdrømme

Den fremadstormende danske rocksekstet Fribytterdrømme spiller deres største og mest intense tour til dato med et stop i Studie 2 til november. De kommer med helt nyt album ”Skin”, mens de gamle kendinge også vil være en del af deres intense livesæt.

Fribytterdrømme har været travlt beskæftiget med færdiggørelsen af albummet “Skin”, som netop er udkommet og forberedelserne til deres kommende tour med stop i Studie 2.

I 2019 har deres koncert ved P6 Beat Rocker DR Koncerthuset, en række veloverståede og anmelderroste koncerter på sommerens musikfestivaler og premieren på musikdokumentaren om bandet ”Fribytterdrømmen” ved CPH:DOX allerede været store højdepunkter.

Fribytterdrømme har over en årrække gjort et stærkt indtog på den danske rockscene og sat streg under, at bandet bør indskrives i toppen af nationens bedste nutidige, live rockorkestrer. Af flere omgang har de været land og rige rundt og høstet publikums hæder og anmeldernes roser, hvor GAFFA tidligere har kvitteret med 6/6 stjerner ved en koncert på Posten i Odense 2017.

Sideløbende med aktiviteterne i 2019 har indspilningen af det kommende album “Skin” taget resten af deres fokus.  Albummet, hvorfra singlerne ”Egodød”, ”Hallusignaler” og seneste single “Det Skinnede” featuring musikeren Lydmor markerer en ny eklektisk tilgang til Fribytterdrømmes musikalske udtryk, som formentlig også kommer til at tilføre deres kommende koncerter nye kunstneriske højdepunkter, som ikke nødvendigvis passer på billedet af dem som et udpræget syrerockband.

Stilen på ”Skin” er stadig psykedelisk, om end årtiet har ændret sig fra 70’erne til 90’erne, hvor især Manchesters klubscene deromkring har været inspirationskilde. Fribyttterdrømme er med andre ord gået fra det svajende og rockende til det mere dansende og ekstatiske.

På albummet og til den kommende koncert i Studie 2 gøres der op med den genre-definerede musik, der arbejdes ikke længere i kasser, men i udtryk. Gruppens interesser er mangfoldige, sprudlende og i konstant udvikling, hvilket er en tilgang til musik, kunst og lyrik, som de håber at kunne bibeholde i mange år frem.

Skal du have den helt rette dosis af Fribytterdrømme inden koncerten, skal du tjekke deres optræden ved P6 Beat Rocker DR Koncerthuset 2019:

 

Support: L. T. Valentin

Troubadouren L. T. Valentin er født og opvokset i det vestjyske. Hans folkinspireret musik har taget ham fra de små barer til SmukFest, SPOT og diverse andre festivaler. Det borgerlige navn er Lasse Tarp Valentin, og han udgav i foråret 2017 sin debut “Tilstande i Øst og Vest”. Sidenhen har han været i rotation på P6 Beat, turneret flittigt både solo og med band, og været en af de udvalgte i Karrierekanonen 2018. L. T. Valentin henter inspiration fra sangskrivere som Neil Young, Bob Dylan, Damien Jurado, Richard Swift og Kevin Morby.

I Februar 2019 udgav han sit nye album ”Villerst Minde” og har siden spillet en række koncerter med band og som solo artist og arbejder sideløbende på nyt materiale til udgivelse i 2020.

L. T. Valentin 

Support

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere