0Din kurv er tom

Fribytterdrømme

9. nov '19 kl. 21:00

Studie 2

Fribytterdrømme

Fribytterdrømme

Den fremadstormende danske rocksekstet Fribytterdrømme spiller deres største og mest intense tour til dato bl.a. med besøg 9. nov. i Studie 2 i DR Koncerthuset. Helt nye sange og gamle kendinge vil være en del af deres intense livesæt.

I en længere periode er Fribytterdrømme blevet fulgt af to unge filmskabere i tykt og tyndt, mens bandet har været i gang med at indspille et nyt album. Arbejdet med kommende album har givet anledning til, at Fribytterdrømme nu kan annoncere denne store tour til efteråret, hvor de besøger 16 spillesteder, heriblandt Studie 2 i DR Koncerthuset.

2018 var et begivenhedsrigt år for Fribytterdrømme. I år har bandet dog hovedsageligt haft fokus på at indspille deres næste album. Et album hvorfra singlerne ”Egodød” og ”Hallusignaler” markerer en ny eklektisk tilgang til Fribytterdrømmes musikalske udtryk, som formentlig også kommer til at tilføre deres kommende koncerter nye kunstneriske højdepunkter.

Fribytterdrømme har over en årrække gjort et stærkt indtog på den danske rockscene og sat streg under, at bandet bør indskrives i toppen af nationens bedste nutidige, live rockorkestrer. Af flere omgang har de været land og rige rundt og høstet publikums hæder og anmeldernes roser, hvor GAFFA tidligere har kvitteret med 6/6 stjerner ved en koncert på Posten i Odense 2017.

Foruden den massive turneaktivitet skal Fribytterdrømme fremvise deres kommende dokumentarfilm ”Fribytterdrømmen” til CPH:DOX. Det seneste halve års tid er Fribytterdrømme blevet fulgt af de to 20-årige filmskabere Søren Frederiksen og Pelle Johansen.

Filmen handler om at kaste alting over styr og gå all in på musikken. Filmen viser desuden, hvordan bandet skal få hverdagen og drømmene til at hænge sammen. Venskaber og bandidyl bliver sat på prøve undervejs, når Fribytterdrømme kæmper sig vej mod det endelige gennembrud. Her er forsangeren Lau Pedersens egen poesi og lyrik blevet flettet elegant ind i filmen som oplæste sekvenser.

Se traileren til dokumentaren “Fribytterdrømmen”: https://vimeo.com/322601782

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere