0Din kurv er tom

Fufanu

4. maj '19 kl. 22:00

Studie 3

Fufanu

Event er afholdt

Fufanu

Det hæderkronede musikmedie Pitchfork har kaldt Fufanu, det mest spændende, unge band fra Island. Når gruppen med deres eksperimenterende post-punk lyd indtager DR Koncerthuset, kan publikum møde en trio, der nægter at blive sat i musikalsk bås.

Post-punk, alt-tecno og svimlende avantgarde electronica. Fufanu har gjort en dyd ud af kontinuerligt at bryde med genrekonventionerne, hvilket de har haft stor succes med.

Siden gruppens spæde start, har de haft vind i sejlene og stor international bevågenhed, og Fufanu kan blandt andet bryste sig af, at have varmet op for store navne som Radiohead, Red Hot Chilli Peppers og Gorillaz.

Den islandske gruppes lydunivers er blevet sammenlignet med blandt andre Jesus and Mary Chain, Interpol og hvis Joy Division havde haft en hemmelig ‘jam band’-fase, kunne den godt have lydt lidt i retning af den islandske trio. Det mente musikmediet Rolling Stone – i allerhøjeste grad som en kompliment – i hvert fald, da de i 2014 havde Fufanu på listen over ti nye navne, man burde holde særligt øje med.

Siden da, har mange flere fået øjnene op for gruppens eksperimenterende lyd. Debutalbummet ”Few More Days to Go” fra 2015 omtalte Politikens anmelder, Kim Skotte som ”kold techno dyppet i coolsort rock” og kvitterede med fem hjerter.

”Sports”, det andet album fra Fufanus hånd, er produceret af Nick Zinner fra Yeah Yeah Yeahs og markerede en ny fase for bandet, hvor et mere umiddelbart ’take’ gav ny friskhed til deres særlige mørke og elektronisk baserede univers.

Når Fufanu indtager scenen i DR Koncerthusets Studie 3 kan publikum derfor se frem til en ekstraordinær oplevelse præget af kraftfuld synth-pop energi, der har overtaget den mørkere punk-lyd, som definerede bandets tidlige karriere.

Umiddelbarheden har Fufanu taget med sig videre, og i løbet af 2018 udgav de løbende tre EP’er, der siden er blevet samlet på albummet ”Dialogue I-II-III”.

”Dialogue I-II-III” er hovedsageligt blevet til på landevejene, mens bandet turnerede med ”Sports”. Med sig hjem havde de en rygsæk fuld af numre, som de senere indspillede med Harlem-DJ’en og produceren Alap Momin. Med gruppens begejstring for at afprøve nye musikalske landskaber, så de tre medlemmer det her som en fordel at kunne lave tydelige genremæssige skift for hver EP og samtidig bevare den energi, der opstår ved at udgive musikken umiddelbart efter, den er produceret.

Her er en forsmag på, hvad man blandt andet har i vente, når Fufanu lægger vejen forbi DR Koncerthuset:

“One Too Many”

“Listen To Me”

“Typical Critical”

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere