0Din kurv er tom
Udsolgt Support: Sarah Connelly Showet er på engelsk

Gad Elmaleh

30. sep '18 kl. 20:00

Studie 2

Gad Elmaleh

Event er afholdt

Gad Elmaleh

Det er gode grin i verdensklasse når den fransk fødte standupper Gad Elmaleh indtager Studie 2 med sit charmerende show. Det er den helt klassiske og effektive standup stil med en mand og en mikrofon som Gad Elmahle mestrer til perfektion.

Pointerne falder som hagl, når han illustrerer historierne med store armbevægelser og stærk timing.

Efter en flot karriere i Frankrig har Gad Elmaleh indtaget USA og får det helt store gennembrud. Når han hudfletter amerikanerne og på energisk vis demonstrerer forskellene på fransk og amerikansk kultur, må alle overgive sig til den karismatiske franskmand.

Elmahleh har trukket fulde huse på den legendariske Joe’s Pub i New York og en USA  turne kulminerede med en total udsolgt Carnegie Hall.

Se mere til Gad Elmahleh på den Netflix Special som han netop har frigivet. Udover standup er Elmahleh populær i film, hvor han har været med Spielbergs ”Tintins Eventyr” og Woody Allens ”Midnight in Paris”

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere