0Din kurv er tom
Venteliste

Galaxymphony – Den symfoniske rumrejse 2017

1. jun '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Galaxymphony – Den symfoniske rumrejse 2017

Skriv dig på venteliste

Den symfoniske rumrejse 2017

DR SymfoniOrkestret tager dig med på den ultimative science-fiction koncert, når det forvandler sig til Tusindårsfalken og flyver dig med på en symfonisk rumrejse gennem musikalske universer og filmiske galakser. Koncerten er udsolgt, og det vil derfor tage tid at komme på plads i salen. Vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid. Dørene åbner kl. 19.00.

Det ydre rum er fyldt med musik! Det ved vi fra klassikere som Star Wars, Rumrejsen År 2001, Aliens og de mange Star Trek-film. Og nu kommer den forrygende musik fra de store rumfilm til koncerthuset i et fabelagtigt program for alle, der har elsket rumrejserne i biografen.

Med musik af store filmkomponister som John Williams, Jerry Goldsmith og James Horner kommer vi ud på en musikalsk rejse af enorme dimensioner, hvor lys, lyd og musik bliver til en symfonisk galakse – Galaxymphony.

Hent programmet her

Koncerten varer ca. 2:40 timer inkl. pause.

Se orkesterlisten her

Program
160 min
inkl. 30 min pause


Download
programmet
Hør blandt andet musikken fra:

Starwars Avatar Rumrejsen 2001 Star Trek Aliens Programmet opdateres løbende.

Ensemble

DR SymfoniOrkestret

Ensemble

Kammerkoret Camerata

Ensemble

Kammerkoret Hymnia

Vært

Jakob Stegelmann

Dirigent

Antony Hermus

Galaxymphony

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere