DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

GALAXYMPHONY

19. aug '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

GALAXYMPHONY

GALAXYMPHONY­- STRIKES BACK –

Galaxymphony-sagaen fortsætter! DR Symfoniorkestret bryder lydmuren og tager dig med på endnu en spektakulær symfonisk rumrejse, hvor Koncertsalen omdannes til det store uendelige univers, og Jakob Stegelmann guider dig gennem musikalske meteorstorme fra dine yndlings sci-fi-film.

Kom med på en tur gennem musikalske universer og filmiske galakser helt ud i til de yderste asteroider og tilbage til Jorden igen. Koncertsalen omdannes til det store uendelige univers, og du kommer til at svæve frit mellem tonerne fra dine yndlings sci-fi-film – godt guidet igennem de tonale meteorstorme og bippende teknologi af the one and only Jakob Stegelmann.

Til koncerten kan opleves en masse sci-fi-musik som ikke før er præsenteret i DR Koncerthuset og selvfølgelig et par ikoniske klassikere fra den første Galaxymphony-koncert i 2017.
MÅ MUSIKKEN VÆRE MED DIG

Musik af bl.a. John Williams, James Horner, Jerry Goldsmith, Hans Zimmer, Michael Giacchino, Harry Gregson-Williams.

Musik fra filmene
Star Wars sagaen: The Empire Strikes Back, Rogue One, The Force Awakens, The Last Jedi, A New Hope.
Interstellar
Star Trek: First Contact
The Martian
Apollo 13
…og mange flere

Den Store Sci-Fi Kahootquiz
Inden koncerten vil Jacob Ege Hinchely og Elias Eliot fra den populære podcast Han Duo styre slagets gang, når DR Koncerthuset holder ”Den Store Sci-Fi Kahootquiz” fra scenen i foyeren inden koncerten, og kaster om sig med spørgsmål, trivia og godt humør.  Quizzen starter kl. 19.00 og der er fede præmier på højkant. Dørene åbner kl. 18:30 og bemærk at man skal have en smartphone for at deltage.

Koncerten kan også opleves på følgende dage:

20. August 2020 – kl. 20.00
21. November 2020 – kl. 15.00

Vært

Jakob Stegelmann

Solist

Tuva Semmingsen

Skuespiller

David Bateson

Kor

DR Vokalensemblet

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter