0Din kurv er tom

Game Grumps

16. maj '23 kl. 20:00

Koncertsalen

Game Grumps

Event er afholdt

Game Grumps

Game Grumps, der består af de to værter Arin Hanson og Dan Avidan, vender tilbage til livescenerne med et helt nyt show - Game Grumps Live! Tournament of Gamers - der gør publikum til hinandens modstandere i en række af hylende morsomme spil. Alt sammen med formålet om at finde den bedste gamer! Tør du tage kampen op?

Game Grumps er et comedy gaming show med Arin Hanson og Dan Avidan som værtspar. Det er en Youtube-kanal, der inkluderer mærkelige shows som Table Flip, Steam Train og How Bout This Game. Og det det er en spiludgiver og et turnerende akt. Men vigtigst af alt er det en gruppe mennesker, der er begejstrede for at skabe bogstaveligt talt hvad som helst. De arbejder altid på noget nyt og spændende, og kan ikke vente med at dele det med deres voksende publikum.

Arin Hanson:
Arin Hanson er både tegneserietegner, komiker og stemmeskuespiller, der blev kendt for sine ”awesome” tegneserie parodier, der blev delt på Newgounds.com og YouTube, og fik ligeledes ideen til Game Grumps DNA.

Dan Avidan:
Dan Avidan er både musiker og komiker, og blev en del af YouTube serien Game Grumps i 2013. Han bidrager med en afslappet og positiv atmosfære til showet og ender ofte i ustyrlige grineanfald forårsaget af den anden medvært, Arin Hanson. Avidan er vokset op med fascination for ”commentary” shows som Mystery Science Theatre 3000 og var ekstatisk over at blive en del af Game Grumps, hvor han kan udleve sine comedydrømme. Showets YouTube-kanal har mere end 5,3 millioner subscribers og inkluderer episoder med prominente gæster som Ben Schwartz, Dan Harmon, Weird Al Yankovic, og Jamie Lee Curtis.

Let’s play!

VIP-ticket includes:
– One premium reserved ticket
– VIP early entry into the venue
– Early access to merchandise stand
– Exclusive pre-show VIP Q+A Program
– VIP Merchandise Bundle
– Very limited availability
– Dedicated email for any VIP questions
– By purchasing this ticket, you consent for vip@realgoodtouring.com to email you VIP information regarding your event
– All VIP tickets are final sale and non-transferable

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Mad & Drikkevarer

Læs mere om retningslinjer for mad & drikkevarer i DR Koncerthuset.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Rundvisning: Praktisk info

Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisninger i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere