0Din kurv er tom

Game of Thrones

22. jan '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Game of Thrones

Game of Thrones

Læn dig tilbage og oplev Ramin Djawadis filmusikalske mesterværker fra de seneste årtiers største tv-serie Game of Thrones. I Koncertsalen gæster det 100 mand store ensemble fra London Festival Symphonics med tilhørende kor anført af dirigenten Stephen Ellery.

Hvad enten du har fulgt den epokegørende serie fra premieren i 2011 og frem til den nervepirrende og definitive serieafslutning efter 8. sæson i 2019 eller endnu ikke er startet på HBOs førende fantasiserie, kan du se frem til en storslået aften i Koncertsalen.

Under ledelse af dirigenten Stephen Ellery vil publikum blive ført igennem det eventyrlige lydunivers, der mesterligt indrammer Game of Thrones til en episk aften for alle sanser.

Det store orkester understøttes visuelt af et stemningsfuldt lysshow, der giver den storslåede musik endnu mere tyngde i Koncertsalens mægtige rammer. Sammen med musikken fra det store symfoniorkester og det mægtige kor udvikler filmmusikken således hele den fangende kraft, som man oplever den i serien.

Selvom, at filmmusik er ment til at understøtte en film eller i dette tilfælde en serie, er Game of Thrones-soundtracket storslået nok til at stå alene som et klassisk værk. Værket er skabt af musikeren og komponisten Ramin Djawadi.

I den to en halv time Game of Thrones-koncerten varer, vil du have mulighed for at dykke ned i de dramatiske toner fra mesterværket og mærke musikken svulme og rase op til et fortryllende musikalsk eventyr Koncertsalen.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere