Venteliste

GamingKoncert ­SCORE

28. jan '17 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

GamingKoncert ­SCORE

Event er afholdt

Gaming­Koncert

DR SymfoniOrkestret, DR KoncerKorets og Troldspejlets fælles koncert er helliget spilmusikken med den bedste symfoniske musik, der er skrevet til computerspil i de seneste 25 år.

Solist Louise Fribo fortolker flere af de allerbedste værker og tager dig med på en musikalsk rejse som spænder over genrens historie og suger dig ind i spillenes forunderlige verden. Glæd dig til musik af blandt andet Nobou Uematsu og Jeremy Soule fra computerspil som JOURNEY, ASSASSIN’S CREED, SKYRIM, FINAL FANTASY, HALO og mange flere.

Dugfrisk musik fra et helt nyt spil
Gaming-SCORE koncerterne er en hyldest til spilmusikken, hvor komponisterne og deres værker sættes I fokus. Og det er med stor glæde at DR SymfoniOrkestret præsenterer en verdenspremieren i DR Koncerthuset den 27. og 28. januar. Det bliver første gang musikken fra det helt nye action-adventure spil THE LAST GUARDIAN opføres live. Komponisten er selveste Takeshi Furukawa, der er kendt for sin musik til bl.a. spillene Star Wars – Clone Wars og Star Trek – Enterprise.

”Som lydspor til det THE LAST GUARDIANs følelsesladede fortælling, har jeg forsøgt at skabe en tidløs og mindeværdig orkesterklang – som dem jeg selv blev rørt af som barn. Det er et stort privilegium at få denne musik opført sammen med så mange store og kendte værker. Jeg håber I vil nyde musikken lige så meget som jeg nød at komponere den.” – Takeshi Furukawa (komponist THE LAST GUARDIAN)

 

Med forbehold for ændringer.

Dirigent

Charles Hazlewood

Solist, sanger

Louise Fribo

Konferencier

Jakob Stegelmann

Ensembler

DR SymfoniOrkestret, DR KoncertKoret

Dirigent

Charles Hazlewood

Solist, sanger

Louise Fribo

Konferencier

Jakob Stegelmann

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere