Gaven der­ til teenagedrengen: Lindsey Stirling

21. feb '17 kl. 20:00

Studie 1

Gaven der­ til teenagedrengen: Lindsey Stirling

Event er afholdt

Gaven der­ til teenagedrengen: Lindsey Stirling

Lindsey Stirling fortsætter ufortrødent med at realisere sine store drømme – og har lagt en verden for sine fødder.

På godt og vel fire travle år, siden hun udgav sit selvbetitlede debutalbum i 2012, har hun slået hårdt igennem ved stædig fastholdelse af sit kunstneriske udtryk. Hendes filmiske, elektronisk drevet violin-musik har givet store resultater – og en verden af tilbedere. Ikke mindst vidner hendes youtube-videoer om hendes mange talenter. Millioner og atter millioner af seere følger hende som en begavet instrumentalist, men også som danser, sanger og musikalsk fortolker af tv-shows, computerspil og alskens pop-fænomener.

Utallige hitlisteplaceringer og priser som Billboard Music Awards, Teen Choice Awards og YouTube Awards, samt en bestseller-biografi på New York Times Bestseller-liste stopper ikke den nu 30-årige artist i hendes utrættelige forsøg på at underholde hele verden.

Lindsey Stirling har netop udsendt sit 3. fuldlængdealbum ”Brave Enough”. Ligesom på de foregående udgivelser har Stirling fået vokal-assistance fra store stemmer bl.a. Christina Perri, Dan + Shey, Lecrae m.fl. ”Brave Enough” præsenterer også en stribe af Stirlings signatur-instrumentale numre, som får hendes violin og kompositions-talent til at funkle ekstremt. Albummet indeholder også “Something Wild” med Andrew McMahon – som også er temasangen fra Disneys ”Peter og Dragen”, der har dansk biografpremiere i efterårsferien.

Lindsey Stirling har været flere gange i Danmark og har opbygget en stor fanbase. For anden gang i hendes intense karriere besøger hun nu DR Koncerthuset.