Gaven til­ at gøre teenagerpigen glad:­ Micky Skeel

24. feb '17 kl. 21:00

Studie 3

Gaven til­ at gøre teenagerpigen glad:­ Micky Skeel

Event er afholdt

Gaven til­ at gøre teenagerpigen glad:­ Micky Skeel

Den danske sanger og sangskriver Micky Skeel debuterede tidligere i år med ”Kys Ham Nu”, der henover sommeren blev et stort hit på de danske streamingtjenester.

Sangen handler om bruddet med sin kæreste, og er Mickys første soloudgivelse siden hans fortid i
den platinsælgende duo PULS.

Sangeren er nu højaktuel med sin nye single, der endnu en gang kredser over den forliste kærlighed. Titlen er ”Dig”, og sangen handler om den der ekskæreste de fleste af os har. Man finder måske en ny, som ikke helt forstår én på samme måde, fordi man endnu ikke har den der fælles historie.

Micky Skeel har selv skrevet og produceret ”Dig”, der i den grad fremviser hans talent for tekster der kan noget nyt, og som virkelig sætter sig fast. Micky bruger sig selv i sine sange, og den nye single ”Dig” handler også om noget han selv har været igennem.

D. 24. februar kan du opleve Micky Skeel i DR Koncerthuset, når han spiller sin debutkoncert. Her præsenteres helt nye sange som forventes ude i det kommende år, men selvfølgelig også de iørefaldende singler ”Kys Ham Nu” og ”Dig”, som allerede er udkommet.

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere