0Din kurv er tom

Gensyn med Danmark

10. aug '21 kl. 19:30

Studie 2

Se rabatmuligheder

Gensyn med Danmark

Event er afholdt

DR Vokalensemblets sommertur

DR Vokalensemblet hylder sommeren med en koncert, som kommer vidt omkring i vores danske landskaber. Lyse nætter, vilde blomster og kølig sommerregn har inspireret vores fineste digtere og komponister til at skabe de sommerlige ord og toner, som du kan opleve denne aften i DR Koncerthuset.

”Yndigt dufter Danmark i skærsommerluften…” sådan lyder de første linjer i en af dansk kormusiks skønneste perler af Svend S. Schultz, som med sit tonesprog og poesi synes at indfange selve essensen af vores danske sommer.

Denne aften i DR Koncerthusets Studie 2 kan du opleve de kendte toner sammen med en smuk buket af dansk kormusik, når den er allerbedst. DR Vokalensemblet og Carsten Seyer-Hansen har sammensat et program fuld af sommerlige toner og værker af danske komponister, som har fået klassikerstatus i det danske korrepertoire.

Men æren er ikke komponisternes alene. De er nemlig tæt forbundne med de store danske digtere og forfattere, som har sat ord på sommeren gennem tiden – fra H.C. Andersen og Johannes V. Jensen til Benny Andersen og Thorkild Bjørnvig, som alle er repræsenteret ved denne koncert.

Med elskede danske sange som ”En yndig og frydefuld sommertid” og ”I Danmark er jeg født” på programmet håber DR Vokalensemblet, at det også bliver muligt at samles om en fællessang eller to i løbet af koncerten.

Hent programmet her

Svend S. Schultz (1913-98)

Yndigt dufter Danmark

Gensyn med Danmark

Fire korsange i dansk-lyrisk stil til tekster af Johs. V. Jensen

Jørgen Jersild (1913-2004)

Natteregn (Nis Petersen)

Finn Mathiassen (1928-2013)

Fire sange af Thøger Larsen

Bernhard Lewkovitch (*1927)

Tre Madrigali di Torquato Tasso, op. 13

Leif Thybo (1922-2001)

Bier hoster sjældent (Benny Andersen)

Per Nørgård (*1932)

Landskabsbillede (Thorkild Bjørnvig)

Poul Schierbeck (1888-1949)

I Danmark er jeg født (H.C.Andersen)

Poul Hamburger (1901-1972)

Hvor klart dog stjernen ses i nat (Paul la Cour)

Folkeviser (arr. S.S. Schultz)

En yndig og frydefuld sommertid

Urtegården

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter