DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst

Gilberto Gil

15. mar '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Gilberto Gil

Event er afholdt

OK OK OK – ekstra-­koncert

Gilberto Gil – en af Brasiliens største kulturelle skikkelser – vender tilbage i Koncertsalen med to eksklusive aftener. Det revolutionære musikikon medbringer fuldt band samt både klassisk materiale og nye sange fra det Grammy-vindende album “OK OK OK”.

Første koncert med Gilberto Gil 14. marts er allerede udsolgt, så det er med glæde, at DR Koncerthuset i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival præsenterer denne ekstrakoncert dagen efter.

Gilberto Gil har gennem alle årene har været et elsket navn af publikum på Copenhagen Jazz Festival og i Koncertsalen, og følelsen er gengældt. På eget ønske vender Gilberto Gil nu tilbage til København og DR Koncerthuset, hvor han med fuldt band gav en forrygende koncert i sommeren sidste år.

Efter succesen med albummet “OK OK OK” har Gilberto Gil udset sig Koncertsalen til to eksklusive aftener, hvor han vil indspille det liveshow, som har rejst på kryds og tværs af Europa og Brasilien sidste år.

Alt er inspiration for Gilberto Gil, fra familielivets trummerum til politiske, sociale og kulturelle bevægelser i samtiden. Han har altid haft evnen til at integrere alle aspekter af livet i sit virke – fra sine indledende favntag med bossa nova til sit mangeårige samarbejde med kollegaen Caetano Veloso og grundlæggelsen af tropicália-bevægelsen, sine fem år som kulturminister i hjemlandet (2003-2008) og frem til i dag, som 77-årig, med udgivelsen af det seneste album “OK OK OK”, der i 2019 skaffede ikonet en Latin Grammy i kategorien ”Best MPB Album (Musica Popular Brasileira)”.

Når Gilberto Gil træder ind på scenen i Koncertsalen bliver han flankeret af blæsere, kor, keyboards, guitar, percussion og gæstevokaler – og publikum er inviteret med på en rejse gennem Gilberto Gils visionære univers, som det kommer til udtryk på “OK OK OK” og gennem et udvalg af hans tidløse klassikere.

I løbet af sin imponerende karriere har Gilberto Gil sunget sangene fra den nordøstlige del af Brasilien og hans barndom i byen Ituaçu, formgivet af Gilberto Gils utrættelige beundring af landsmanden Luiz Gonzaga – en afgørende spydspids for den indflydelsesrige musik, der strømmede fra landsdelen til resten af Brasilien i det 20. århundrede. Gilberto Gil har sunget om teknologiske landvindinger og deres påvirkning på mennesket. Han har omsluttet sig i selve det at være til og hyldet både det umiddelbare og det åndelige.

Gilberto Gils integritet og engagement er gennemført, hvad enten den bliver kanaliseret ud som elektriske tropicalia-guitarer eller mere intime akustiske klange. Han er ikke bange for at tale om hverken liv eller død, og den frygtløse tilgang har sjældent været mere tydelig end på det moderne ikons seneste album.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Tv-optagelser

Engang imellem bliver vores koncerter optaget til tv. Her kan du læse om, hvilke procedure der er involveret, når der forekommer tv-optagelser under din koncert.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere