0Din kurv er tom

Ginne Marker

4. feb '23 kl. 21:00

Studie 2

Ginne Marker

Ginne Marker

På rekordtid har singer/songwriter og guitarist Ginne Marker sat sine fodspor i det danske musiklandskab. Debutalbummet For Seasons to Come fra 2019 fik en strålende modtagelse og den svære to’er ULTERIA fra 2021 høstede ene top-anmeldelser. I 2020 modtog hun to Carl-priser for Årets Talent og Årets Jazzkomponist og fulgte op med totalt udsolgte koncerter i hele landet. Nu er hun klar til at indtage Studie 2.

I sommeren 2022 kunne Ginne Marker opleves på Danmarks festivaler, heriblandt de største scener på SPOT, Heartland og Smukfest, og hendes eminente guitarspil gav hende en plads som opvarmning for Eric Clapton i et udsolgt Royal Arena. I februar 2023 gæster hun Studie 2 med sin egensindige blanding af folk, jazz og pop, der har referencer til Joni Mitchell, Rickie Lee Jones, Nick Drake og Janis Ian.

Ginne Marker viste på singlen ”Never Golden But Beautiful” en ny og mere udadvendt side, der skinner igennem på hendes andet album ULTERIA, der udkom i 2021 til ene top-anmeldelser – heriblandt 6 stjerner i GAFFA og 5 hjerter i Politiken. En modtagelse, der satte to streger under Ginnes store talent som sanger, guitarist og ikke mindst sangskriver.

Udtrykket er modent og velovervejet, musikken er soul’et, jazz’et og sågar rock’et. Teksterne har store lyriske kvaliteter, og sangene er på én gang både tidløse og nyskabende; Ginne Marker er flere gange blevet kaldt “et af de største talenter på den danske musikscene i et årti”.

Til koncerten får Ginne Marker selskab af to af Danmarks fineste musikere: Aske Jacoby, der foruden at have produceret pladerne For Seasons to Come og ULTERIA, medvirker på 500 udgivelser og i årtier har spillet med C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig m.fl., samt den Paris-baserede Johan Dalgaard, der medvirker på ULTERIA, og spiller med de største Franske stjerner.

Ginne Marker udtaler om deres trio:

Aske Jacoby og Johan Dalgaard er to af de vildeste musikere, jeg har haft fornøjelsen af at spille med. Jeg har sjældent oplevet så varm, rørende og på hver deres måde særegen tilgang til musikken. Jeg glæder mig til, at publikum skal høre dette enestående setup, hvor mine sange sættes i fokus, forstærkes og rammes ind på fineste vis af disse verdensklasse-musikere.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere