0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Gæste DJ: Master Fatman

Girls in Airports

17. feb '18 kl. 20:00

Studie 2

Girls in Airports

Event er afholdt

Girls in Airports – Vinterjazz 2018

Siden de fem fantastiske musikere og komponister i Girls in Airports fandt sammen i 2009 har de konstant søgt at udvide deres lydunivers med nye musikalske inspirationer – på tværs af moderne jazz, global folklore, minimalisme, synthesizer-musik og en atmosfærisk lyd, der har fået anmelderne til at sammenligne bandet med så forskellige navne som Brian Eno, Radiohead, King Crimson, Jon Hassell, Sun Ra og Jan Garbarek. Start festen tidligt og fortsæt den efter koncerten, når Master Fatman fyrer den af som gæste-DJ.

For hver koncert forsøger orkesteret at finde nye veje ind og ud af de melodier, som er kernen i deres musikalske virke.

Girls in Airports er en af få unge, danske jazzgrupper, som samtidig er lykkes med at slå igennem i udlandet. I Tyskland repræsenteres de af landets førende bookingselskab og spiller for fyldte koncertsale nærmest, hvor end de kommer hen. Deres musik udgives af det toneangivende britiske label Edition Records, hvor de også netop har udsendt deres femte album “Live”, der også er deres første livealbum: »Live er måske den mest uundværlige Girls in Airports plade indtil nu. De er som et levende væsen der ubesværet bevæger sig mellem det stramt styrede og det afsindigt løsslupne.« – Jazznyt

De enestående lydmagere og komponister i Girls In Airports har spillet mange smukke koncerter på Copenhagen Jazz Festival gennem tiden, bl.a. i DR Koncerthuset, på Frederiksberg Brandstation og på Det Kgl. Teater. Til februar rejser de landet rundt i forbindelse med Vinterjazz  2018 – og det er i den forbindelse en stor fornøjelse at kunne præsentere Girls in Airports i optimale akustiske omgivelser i DR Koncerthusets Studie 2, der er passende for tidens bedste danske bud på en nyskabende og international jazzlyd.

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere