0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: SILQUE

GO GO BERLIN

24. mar '18 kl. 20:00

Studie 2

GO GO BERLIN

Event er afholdt

GO GO BERLIN

Det succesfulde unge, danske band har i indeværende år håndplukket ganske få shows i ind- og udland. Nu offentliggør de to eksklusive koncerter, én af dem i DR Koncerthuset, og varsler helt nyt materiale!

GO GO BERLIN OFFENTLIGGØR EKSKLUSIV KONCERT OG VARSLET NYT MATERIALE

Det succesfulde unge, danske band har i indeværende år håndplukket ganske få shows i ind- og udland. Nu offentliggør de to eksklusive koncerter, én af dem i DR Koncerthuset, og varsler helt nyt materiale!

GO GO BERLIN har i indeværende år håndplukket ganske få festivaler og events i ind- og udland, mens de har været i sangskrivnings- og indspilningsproces til det kommende tredje album. Men til marts 2018 inviterer GO GO BERLIN endelig deres loyale publikum til to eksklusive koncerter – én af disse i København, nærmere bestemt DR Koncerthusets Studie 2! Det sker lørdag 24. marts.

Go Go Berlin har været ét kontinuerligt live-togt rundt i verden, som har bragt dem forbi det meste af Europa, Asien og USA. Efter udgivelsen af det storstilede, andet album Electric Lives i 2015 og en efterfølgende, lang og vellykket Danmarks- og Europaturné tog bandet det meste af 2017 ud af kalenderen til fordybelse og sangskrivning. Bandet er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et særdeles velfortjent ry som af de mest hårdtarbejdende og intense live-acts på den danske scene. Det store udland er også begyndt at få øjnene op for de unge århusianere, hvor singlen Kids senest har modtaget stor kærlighed fra radiostationer i Tyskland, Polen og Schweiz.

Henover foråret udsender bandet ny musik, som vil være forløber til det længeventede 3. album. Derfor vil der til koncerten i Studie 2 blive fremført en masse nyt materiale i regulær urpremiere-form samt naturligvis blive givet en rundtur i det efterhånden store bagkatalog.

 

Support: SILQUE
Med debutalbummet Gloria fra 2017 har SILQUE imponeret dansk presse og radioflader som P6 og P4, og siden forført publikum med deres sprudlende sammenblanding af retroficerede referencer og sitrende psychrock.

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere