0Din kurv er tom
Venteliste

Gobs

11. mar '23 kl. 21:00

Studie 2

Gobs

Gobs

Fremadstormende Gobs gæster Studie 2 til en helt særlig koncert i anledningen af sit kommende album. Gobs har efterhånden etableret sig stabilt på den danske urbanscene med en perlerække af hits og samarbejder med nogle af de største i genren. Hans musikalske udvikling er kun gået en vej, og det samme er hans ambitioner.

Udover at have streamet mere end imponerende 90 millioner gange alene på Spotify, har Gobs vundet “Årets Nye Artist” ved The Voice Awards og er nomineret i kategorien Årets Nye Navn til Danish Music Awards og Zulu Awards.

Det sidste år har Gobs haft stor succes med sangene ”Stupid Man” feat. Mike Lowrey & Thomas Helmig samt det nye hit ”Tro På Kærlighed”, som på ingen tid er gået guld i Danmark.

“Elskede” var et af de store hits fra Gobs’ debut-ep, Monolog (2021). Herpå tog han udgangspunkt i sin kerne som artist og lukkede lytteren indenfor i sin verden, hvor han deler tanker og følelser fra sit liv og den musikalske rejse han har været på. På ep’en er der blandt andet numre som “Kig Min Vej” feat. Node og “Burde Være”.

I februar 2022 udgav han debutalbummet INTET TIL ALT, og inden længe er Gobs klar med sit andet album.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere