0Din kurv er tom
Få billetter tilbage OBS! Flyttet fra Studie 3

GoGo Penguin

23. feb '19 kl. 21:00

Studie 2

GoGo Penguin

Event er afholdt

GoGo Penguin

Den ekvilibristiske, engelske klavertrio GoGo Penguin er en af de mest fremsynede grupper i den moderne smeltedigel af jazz og elektronisk musik. Koncerten har været så efterspurgt, at der bliver sat flere billetter i salg og derfor rykkes til Studie 2.

Manchester-gruppen GoGo Penguin er blevet kaldt ”the Radiohead of British jazz”. For selv om GoGo Penguin først og fremmest er en klavertrio med afsæt i jazzen, forhindrer det ikke gruppens nysgerrige medlemmer i at trække på et bredt arsenal fra elektronisk musik til moderne komposition. Her er alt fra knækkede breakbeats, nostalgiske arkadespilslyde, hypnotiske melodier á la Aphex Twin og rumlende lave frekvenser. Trioens unikke lyd er blandt andet blevet beskrevet som ”akustisk electronica”, og det er ikke meget galt.

De fleste af GoGo Penguins kompositioner begynder nemlig som en skitse i trommeslager Rob Turners computer. Siden er det op til den samlede gruppe, der foruden Turner tæller bassist Nick Blacka og pianist Chris Illingworth, at oversætte de digitale stumper til det helt særegne udtryk, der har drevet GoGo Penguin frem gennem utallige koncerter verden over siden debuten i 2012. Inspirationskilder tæller 1990’ernes IDM, Philip Glass, Brian Eno, Shostakovich, Massive Attack og mange andre åndsbeslægtede kunstnere.

Trioen slog for alvor igennem i jazzlandskabet, da de i 2015 blev signet på det anerkendte pladeselskab Blue Note Records. Året efter udkom ”Man Made Object” til anmelderroser. I februar 2018 var gruppen klar med opfølgeren, ”A Humdrum Star”, og det er det album, der er i fokus, når GoGo Penguin igen lægger vejen forbi Vinterjazz og DR Koncerthusets Studie 2.

Koncerten er en del af Vinterjazz 2019 programmet og præsenteres i et samarbejde mellem Copenhagen Jazz Festival, DR Koncerthuset og ICO Concerts.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere