DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

GoGo Penguin

18. apr '21 kl. 21:00

Studie 2

GoGo Penguin

GoGo Penguin

Jazz-ekvilibristerne GoGo Penguin kommer til DR Koncerthuset Studie 2 med deres stærke blanding af elektroniske lydlandskaber og jazz. Deres nye album GoGo Penguin er udkommet på legendariske Blue Note Records, og de bliver i hjemlandet England kaldt jazzens svar på Radiohead.

Den nyskabende Manchester-gruppe GoGo Penguin er forlængst brudt igennem lydmuren med deres særegne blanding af elektronik og klassiske jazzdyder. De er nu klar med nyt materiale fra deres aktuelle album ”GoGo Penguin”.

Et af den velspillende gruppes næste mål er Studie 2, hvor de får rig mulighed for at overrumple publikum med deres særegne blanding af jazz, electronica og moderne kompositionsmusik.

For godt nok er GoGo Penguin først og fremmest en klavertrio med afsæt i jazzen, men det forhindrer ikke gruppens nysgerrige medlemmer i at trække på et bredt arsenal fra den elektroniske musik – her er alt fra knækkede breakbeats, nostalgiske arkadespilslyde og hypnotiske melodier á la Aphex Twin og Four Tet, som på den seneste udgivelse blandes smidigt med jungle agtige rytmer, smukke melodier og tordnende basgange.

Gruppens unikke lyd er tidligere blevet kaldt ”akustisk electronica”, og det er ikke meget galt. De fleste af GoGo Penguins kompositioner begynder nemlig som en skitse i trommeslager Rob Turners computer. Siden er det op til den samlede gruppe, der foruden Turner tæller bassist Nick Blacka, pianist Chris Illingwort og lydmand Joe Reiser, at oversætte de digitale stumper til det helt særegne udtryk, der har drevet GoGo Penguin frem gennem utallige koncerter verden over siden debuten i 2012. Der er lagt op til en fremragende og intens live oplevelse i Studie 2.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere