0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

GoGo Penguin

16. feb '22 kl. 21:00

Studie 2

GoGo Penguin

Event er afholdt

GoGo Penguin

Jazz-ekvilibristerne GoGo Penguin kommer til Studie 2 med deres stærke blanding af elektroniske lydlandskaber og jazz. Deres nye album GoGo Penguin er udkommet på legendariske Blue Note Records, og de bliver i hjemlandet England kaldt jazzens svar på Radiohead.

Den nyskabende Manchester-gruppe GoGo Penguin er forlængst brudt igennem lydmuren med deres særegne blanding af elektroniske og klassiske jazzdyder og bliver i deres hjemland England ofte kaldt jazzens svar på Radiohead.

De er klar med helt nye materiale i februar sammen med bandets nye besætningsmedlem, trommeslager Jon Scott.

Et af den velspillende gruppes næste mål er DR Koncerthuset. Her lægger GoGo Penguin vejen forbi Studie 2, hvor de får rig mulighed for at overrumple publikum med deres særegne blanding af jazz, electronica og moderne kompositionsmusik.

For godt nok er GoGo Penguin først og fremmest en klavertrio med afsæt i jazzen, men det forhindrer ikke gruppens nysgerrige medlemmer i at trække på et bredt arsenal fra den elektroniske musik – her er alt fra knækkede breakbeats, nostalgiske arkadespilslyde og hypnotiske melodier á la Aphex Twin og Four Tet, som på den seneste udgivelse blandes smidigt med jungle agtige rytmer, smukke melodier og tordnende basgange.

Gruppens unikke lyd er tidligere blevet kaldt ”akustisk electronica”, og det er ikke meget galt. Den nuværende konstellation tæller bassist Nick Blacka, pianist Chris Illingwort, lydmand Joe Reiser og trommesalger Jon Scott der sammen skaber deres helt særegne udtryk. GoGo Penguin har efterhånden givet utallige koncerter verden over siden debuten i 2012. Der er lagt op til en fremragende og intens live oplevelse i Studie 2.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter