0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: Sexy Lazer

GusGus

18. okt '18 kl. 21:00

Studie 2

GusGus

Event er afholdt

GusGus

Kom med til islandsk efterårsfest med GusGus i DR Koncerthuset! Der er dømt über cool islandsk efterårsfest, når GusGus fylder vores stemningsfulde Studie 2 med deres yderst dansevenlige elektroniske musik. Supportbandet Sexy Lazer spiller både før og efter koncerten!

GusGus blev dannet i Reykjavik i 1995. Oprindeligt som et film- og skuespillerkollektiv, men da nogle musikere og DJs sluttede sig til fællesskabet, blev ’holdet’ først og fremmest kendt for sin musik. Lyden er elektronisk men i et skævt spændingsfelt mellem techno, dance, trip hop og house blandet med syre-infuserede synths og – til tider – et instrumentalt tvist af nordisk folkemusik.

GusGus har i tidens løb været et amøbelignende musikkollektiv med skiftende besætninger, men består i dag af de to oprindelige medlemmer Biggi Veira og Daníel Ágúst. De har samarbejdet med og remixet for mange kendte acts, heriblandt Björk, Depeche Mode, Moloko og Sigur Rós, og er bl.a. herhjemme blevet remixet af Lulu Rouge. I deres nuværende konstellation kombineres Daníel Ágúst fortryllende vocal med Biggi Veira’s unikke og kraftfulde produktioner. En kombination der indtil nu har efterladt fans i vild ekstase.

Siden dannelsen har GusGus udgivet 11 albums, senest ’Lies Are More Flexible’ der udkom tidligere i år. Med alt dette i bagagen tager de nu et smut sydover for at give koncert i DR Koncerthusets Studie 2.

Support for GusGus:

Bag kunstnernavnet Sexy Lazer står islandske Jón Atli Helgason, der ligeledes er anden halvdel af The Mansisters sammen med danske Kasper Bjørke, samt medlem af den elektroniske glamgruppe Human Woman. DJ Lazer blev ved et tilfælde til Sexy Lazer efter at have været nomineret som Islands mest sexede DJ.

Sexy Laser startede som indie-DJ for 15 år siden og bevægede sig mod dance musik, da han blev resident DJ på legendariske barer som Sirkus og Kaffibarinn i Reykjavik. Nu er transformationen komplet, og Sexy Lazer er i dag et etableret navn på den danske og internationale DJ-scene (Distortion, Roskilde Festival, Airwaves Festival, Sónar Festival, Secret Solstice Festival, Boiler Room Copenhagen, REX Paris, KONG (München), Wilde Renate, Kater Blau (Berlin), Gewolbe (Køln), Culture Box  (resident), Bardot (Miami) og Output (NYC)).

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere