DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Halloween Koncert

31. okt '21 kl. 16:00

Koncertsalen

Halloween Koncert

En (u)hyggelig historie

Koncertsalen fyldes med gys og gru i børnehøjde, når DR Musikariet, DR Big Band og DR Børnekoret inviterer hele familien til Halloweenkoncert.

Glæd jer til en gruopvækkende koncert, der får de fleste til at ryste i bukserne – men bare rolig: med swingende rytmer og sublime børnestemmer forvandles koncertsalens spænding og uhygge til én stor fest.
Tag dit halloweentøj på, kom til koncert, hjælp os med at få uhyggen til at brede sig og lad dig føre med til musikalske højder!

Koncerten anbefales for børn mellem 5 og 10 år.

Medvirkende:
DR Musikariet
DR Børnekor
DR Big Band

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter