0Din kurv er tom

Halloween Koncert

31. okt '21 kl. 16:00

Koncertsalen

Halloween Koncert

Event er afholdt

En (u)hyggelig historie

Koncertsalen fyldes med gys og gru i børnehøjde, når DR Big Band og DR Børnekoret inviterer hele familien til Halloweenkoncert. Oplev kendte sange, TikTok-hits og nye toner i en magisk musikalsk fortælling om at møde det, vi er allermest bange for. Måske er det slet ikke så farligt alligevel?

Alle har prøvet at være bange. Bange for mørket, for spøgelser – eller for vores egne tanker og fantasier.

DR Musikariets Halloweenkoncert er en magisk musikalsk fortælling om 10-årige Trine, som har en levende fantasi. Hun ser monstre, skeletter og sultne løver i skygger og kroge, og det er allerværst når hun er alene hjemme sammen med sin storebror.

Men selvom de fleste uhyggelige væsner kun lever i vores tanker, er det også her, at vi kan blive venner med dem. Og det er i tankerne og i hjertet, vi kan finde og møde dem, vi har mistet og savner – ikke mindst til Allehelgen og Halloween.

Kom med i DR Koncerthusets flotte koncertsal på årets uhyggeligste dag og stil skarpt på uhyggen, monstrene og fantasien med kendte sange fra bl.a. Aristocats, Omsen & Momsen og det kæmpestore TikTok-hit, Iko Iko – alt sammen i nye, sjove arrangementer for børnekor og jazzband.

Medvirkende i koncerten er masser af børn fra DR Korskolen, DR Big Bands skarpe jazzmusikere og skuespillerne Josephine Raahauge (fra bl.a. Det Kgl. Teater og DR-serien ’Arvingerne’) og Joen Højerslev (fra bl.a. ’Herrens Veje’)

Aldersgruppe: 5-10 år

Fortælling: Josefine Ottesen
Dramaturg: Julie Glargaard
Sangtekster: Helle Søttrup
Instruktør: Pelle Nordhøj Kann
Dirigent, DR Børnekoret: Susanne Wendt
Dirigent og arrangør, DR Big Band: Jesper Riis

Medvirkende:
DR Musikariet
DR Børnekor
DR Big Band

Koncerten kan også opleves den 31. oktober 2021 klokken 13.00. Læs mere her

Medvirkende

Joen Højerslev

Medvirkende

Josephine Raahauge

Dirigent og arrangør, DR Big Band

Jesper Riis

Dirigent, DR Børnekoret

Susanne Wendt

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter