0Din kurv er tom
Venteliste

Halloweenkoncert

27. okt '18 kl. 11:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Halloweenkoncert

Skriv dig på venteliste

Halloween koncert

Glæd dig til musikalske gys, når DR Symfoniorkestret, DR BørneKoret og dirigent Phillip Faber inviterer til en stemningsfuld og underholdende formiddagskoncert for hele familien. Oplev lyden af trolde, skeletter og genfærd – og mærk uhyggen i Harry Potters magiske univers. Vært: Sofie Østergaard

Det er efterhånden blevet en tradition, at DR SymfoniOrkestret inviterer til Halloween-koncert i Koncertsalen, når efterårsmørket for alvor sænker sig.

Her kan hele familien opleve uhyggen og spændingen folde sig ud med hele det store symfoniorkester – men man kan være ganske rolig, for den populære Ramasjang-vært Sofie Østergaard er klar til at tage børnene i hånden på rejsen ind i det magiske Halloween-univers.

DR BørneKoret har inviteret skolebørn fra 3. og 4. klasse på Amager til at synge med gennem hele koncerten, og publikum kan også stemme i, når der er fællessang for alle i salen.

På dirigentpodiet er Phillip Faber, kendt fra bl.a. DR’s Vidunderbørn og Den Klassiske Musikquiz, og DR SymfoniOrkestret spiller musik af bl.a. Gounod, Grieg, Holst og Offenbach samt uddrag af musikken til Harry Potter-filmene.

Alle, der har lyst, er velkomne til at klæde sig ”uhyggeligt” ud 🙂 

Hent orkesterliste

Program

Solister: Laura Mayer og Louise McClelland
Vært: Sofie Østergaard
Dirigent Phillip Faber


Download
programmet
PROGRAM

John Williams:

Harrys forunderlige verden Double Trouble

John Høybye:

Natten

Gounod:

Sørgemarch for en marionet

Gustav Holst:

Koral fra Jupiter, Børnemagt, tekst Knud Romer

Fra Piae Cantiones:

Fællessang, Mørk er november

John Williams:

Hedwigs tema

Grieg:

I Dovregubbens hal

John Høybye:

Lygtemanden

Dirigent

Phillip Faber

Vært

Sofie Østergaard

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere