0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Händels Messias

17. dec '22 kl. 14:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Händels Messias

Händels Messias

Halleluja! DR Vokalensemblet mødes med barokorkestret Concerto Copenhagen ved årets flotteste julekoncert, når Händels oratorium Messias klinger i Koncerthuset. Med solister i topklasse og under ledelse af den uforlignelige dirigent Lars Ulrik Mortensen bliver det en barokkoncert på højeste niveau.

View this event in English

Händels Messias fortæller om Jesus, hans fødsel, hans liv og triumferende sejr over dø-den. Musikkens pragtfulde arier og korstykker udtrykker kernen af kristendommen – og fortæller derfor også, hvorfor vi fejrer jul. Händels Messias er for længst blevet en af de mest elskede musiktraditioner i julen.

Concerto Copenhagen spiller på barokinstrumenter og får musikken til at træde frem med enestående klare farver og dansende rytmer. Sammen med DR Vokalensemblets 22 san-gere bliver det derfor en Messias-opførelse tro mod Händels stil – tilsat dirigenten Lars Ulrik Mortensens smittende temperament, der altid gør musikken spontan og levende.

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Symfoniorkestrets koncertpakke “Store mesterværker”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 15. december 2022 klokken 19.30. Læs mere her

Program


Händel

Messias

Dirigent

Lars Ulrik Mortensen

Solist

Joanne Lunn, sopran

Solist

Alex Potter, kontratenor

Solist

Benedikt Kristjánsson, tenor

Solist

Stephan MacLeod, bas

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter