0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Händels Messias

2. dec '16 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Händels Messias

Event er afholdt

Händels­ Messias

Messias er en juletradition i Danmark, skønt den fortæller hele Jesu liv i skønne arier og svævende kor. DR VokalEnsemblet brillierer igen, under ledelse af den engelske specialist, Robert Howarth.

Messias er juleværket over dem alle. Händels store oratorium er spækket med flotte korsatser, og der er arier for fire forskellige solister. Hver jul kan man høre Messias ved mange opførelser rundt om i landet, så konkurrencen er hård… Men vil man høre Danmarks mest professionelle kor og en international ekspert som dirigent, så tag til Messias i Koncerthuset.

Händels oratorium er i tre dele. 1. del handler om profetierne om Jesus og om hans fødsel. Koret jubler i ”For unto us a child is born”, så musikken stråler om kap med stjernen på himmelen. 2. del handler om Jesu liv på jord og om hans død og genopstandelse. Det er altså ikke ligefrem julemusik, men det er dog fra denne del, at det berømte Halleluja-kor stammer. 3. del er den korteste og handler om udbredelsen af evangeliet, og det hele afrundes af et storslået Amen for kor.

Program
145 min
inkl. 30 min pause


Download
programmet
Dirigent

Robert Howarth

Solister

Carolyn Sampson, Catherine Wyn-Rogers, John Mark Ainsley, Matthew Brook

Dirigent

Robert Howarth

Solist, sopran

Carolyn Sampson

Solist, mezzosopran

Catherine Wyn-Rogers

Solist, tenor

John Mark Ainsley

Solist, bas baryton

Matthew Brook

Mød Musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Vært: Mathias Hammer

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Bestil bord til restauranten her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter