0Din kurv er tom

Hania Rani

1. nov '23 kl. 20:00

Koncertsalen

Hania Rani

Hania Rani

Den prisvindende pianist, komponist og musiker Hania Rani har tidligere hypnotiseret udsolgte sale ved sine besøg i Danmark. Til efteråret er den polske multikunstner klar til at gøre det igen, når hun indtager Koncertsalen med sine drømmende klaverkompositioner.

Multitalentet Hania Rani bringer sine drømmende klaverkompositioner til DR Koncerthuset.

Hania Rani, der har det borgerlige navn Hanna Maria Raniszewska, udgav sit første soloalbum ‘Esja’ i 2019 og har ikke set sig tilbage siden. Hendes hypnotiske og gennemmusikalske univers læner sig op ad en baggrund i klassisk musik, moderne komposition, jazz og elektronisk musik, der er blevet sammenlignet med kunstnere som Nils Frahm og Max Richter og har ført samarbejder med Ólafur Arnalds og Christian Löffler med sig.

Trods solokarrierens forholdsvist beskedne længde har Hania Rani allerede betrådt scener på prestigefyldte spillesteder som blandt andet National Philharmony i Warszawa, Funkhaus Berlin, The Roundhouse i London og festivaler som Off Festival og Eurosonic.

Hun gæstede senest Danmark i 2022, hvor hun gav en udsolgt koncert på Bremen Teater. I 2023 er hun klar til igen at hypnotisere publikum til lyden af sit seneste album ‘On Giacometti’.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere