0Din kurv er tom

Hanne Boel

25. mar '20 kl. 19:30

Studie 2

Hanne Boel

Hanne Boel

Hanne Boel er en af de bedst sælgende og mest turnerende danske artister, og på bagkanten af udgivelsen af sit første album i otte år, som lander i starten af det nye år, lægger hun vejen forbi Studie 2 og spiller femte koncert i DR Koncerthuset siden 2013.

Hanne Boels femte besøg i DR Koncerthuset næste år til marts er imponerende nok i sig selv, men endnu mere tegner det et billede af en yderst produktiv sanger med 2,5 millioner solgte albums fordelt på 20 udgivelser og sjældent set flittighed på livesiden med utallige koncerter, hvor hun til stadighed spiller for fulde huse herhjemme og i Norge.

Når publikum sætter sig til rette i sædet til koncerten med Hanne Boel i Studie 2, kan man forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sanger, som hun er i dag.

”Jeg har i de senere år turneret flittigt med bl.a. guitaristen Jacob Funch. Vi har udforsket mulighederne for sammenspil på en mere autentisk måde, uden så megen teknik; en slags tilbage til rødderne. Denne erfaring har blandt andet været medvirkende til at sende mig mod det, jeg står for i dag med fokus på samspil og masser af dynamik i lydbilledet – og som derfor også er en del af inspirationen til mit nye album.” siger Hanne Boel.

Det kommende album ”Between Dark And Daylight” bliver en samling af nye originale sange, hvor Hanne Boel udforsker og bygger på indhøstede erfaringer og ikke mindst et levet liv. Albummet er skrevet af artisten selv, sammen med dygtige sangskrivere som bl.a. Jacob Bellens, Anders SG og Emil Falk.

Hanne Boel har valgt sange til albummet, der ofte beskriver små emotionelle øjeblikke. De er enklere end hun egentlig troede, de skulle være, og de præsenteres med ømhed og kærlighed:

”Nogle tekster giver sig selv på forhånd, andre får måske en ny mening, når de synges af netop mig, med det liv jeg har levet og netop mine erfaringer, ikke bare som musiker og sanger, men som menneske. Det er spændende at lade sig udfordre af en tekst og at mærke nødvendigheden i ordene” udtaler Hanne Boel.

Allerede 1. november i år får man en mulighed for at gå på opdagelse i, hvad albummet kommer til at byde på, da Hanne Boel udsender førstesinglen ”Paint Me A Picture”.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere