DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Flyttet OBS NY KONCERTDATO 6. SEPTEMBER i KONCERTSALEN

Hanne Boel

26. mar '20 kl. 20:30

Studie 2

Hanne Boel

Event er afholdt

Ekstra­koncert

Som følge af den seneste udmelding fra sundhedsmyndighederne har DR Koncerthuset udskudt koncerterne med Hanne Boel den 25. og 26. marts. Koncerterne erstattes af en samlet koncert 6. september i Koncertsalen. Har du købt billet til de to oprindelige koncerter vil du modtage en mail med nærmere information om refusion og fortrinsret til køb af nye billetter, inden det officielle salg starter tirsdag 24. marts.

Hanne Boel er én af de bedst sælgende og mest turnerende danske artister. I 2020 er hun aktuel med udgivelsen af det kritikerroste album ”Between Dark and Daylight” og hele to koncerter i Studie 2.

Hanne Boels kommende femte og sjette besøg over to aftenener i DR Koncerthuset til marts er imponerende nok i sig selv, men endnu mere tegner det et billede af en yderst produktiv sanger med 2,5 millioner solgte albums fordelt på 20 udgivelser og en sjældent set flittighed på livesiden med utallige koncerter, hvor hun til stadighed spiller for fulde huse herhjemme og i Norge.

Så på spørgsmålet om Hanne Boel er tilbage, vil svaret være, at hun aldrig har været væk, og det aktuelle album ”Between Dark and Daylight” er ikke et forsøg på at genoplive svunden storhed, mere at udforske og bygge på indhøstede erfaringer og ikke mindst et levet liv. Hanne har bagagen med sig og fremsynet intakt og har ikke kastet sig ud i en konkurrence med sin egen fortid.

Hanne Boels dynamiske og kraftfulde stemme har åbnet mange døre, og med det nye album er der noget mere på færde – noget dybere, noget ekstraordinært, noget mere risikabelt. Den danske musiklegende er vibrerende til stede i et udtryk og et personligt univers, der lyder af nu!

“Between Dark and Daylight” indeholder sange skrevet af Hanne Boel selv og andre skrevet i samarbejde med bl.a. Jacob Bellens, Anders SG og Emil Falk og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner. Det er Hanne Boel anno 2020, i et dekonstrueret univers og en hybrid af mange retninger, hvor hun befinder sig godt.

Hanne Boel har tilbragt en stor del af sin karriere i et musikalsk delta, hvor soul strømmer ind i R&B med ophold i rockens og jazzens bifloder. Hendes stemme har ikke mistet noget af sin emotionelle storhed, sin karakterfuldhed og nære udtryksfuldhed og på hendes første egentlige soloudspil i mange år optimeres udtrykket ved også at hente energi hos nogle af tidens fede musikere fra både rockens og jazzens verden på et album, der først og fremmest, helt uden genrebegræsninger, er gennemsyret af en udtryksfuld lyst, der ikke er til at holde nede. Hendes musikalske overskud vil minde os om en stemme, der

stadig vibrerer med sensuel farverigdom i flere stilarter, soul, funk og jazz og med et hot (og cool) band, der deler hendes dybe kærlighed til den store afroamerikanske musik.

Når publikum sætter sig til rette i sædet til koncerten med Hanne Boel i Studie 2, kan man forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sanger, som hun er i dag.

”Jeg har i de senere år turneret flittigt med bl.a. guitaristen Jacob Funch. Vi har udforsket mulighederne for sammenspil på en mere autentisk måde, uden så megen teknik; en slags tilbage til rødderne. Denne erfaring har blandt andet været medvirkende til at sende mig mod det, jeg står for i dag med fokus på samspil og masser af dynamik i lydbilledet – og som derfor også er en del af inspirationen til mit nye album.” siger Hanne Boel.

Seneste single og albummets titelsang ”Between Dark and Daylight” har fået følgeskab af en musikvideo, der præsenterer Hanne Boel anno 2020:

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere