0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Hanne Boel på dansk

21. sep '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Hanne Boel på dansk

Event er afholdt

Hanne Boel på dansk

Hanne Boel udgav for nyligt sin første single på dansk, da hun sammen med Jacob Funch genfortolkede ny-klassikeren ”Hurtige Hænder” af The Minds of 99. Nu annoncerer soul-dronningen, at hun spiller koncert i DR Koncerthuset, hvor hun tager mere musik af samme skuffe med på scenen i Koncertsalen.

Hanne Boel er en af de største sangstemmer i Danmark igennem mange år, men repertoiret har som regel altid været på engelsk. Denne gang i DR Koncerthuset bliver det på modersmålet at man kan opleve Hanne Boel i Koncertsalen:

’Engang var det en meget fjern tanke for mig at synge og indspille på dansk. Jeg har foretrukket at synge på engelsk i mange, mange år. Med alderen er nysgerrigheden omkring at synge på mit eget modersmål direkte til et publikum med samme modersmål blevet forstærket. Jeg har længe grublet over dette, inden jeg nu kaster mig over koncerter i Aarhus, Aalborg og København, hvor jeg udelukkende vil synge på dansk.’

Hanne Boel har netop udgivet sit første album på dansk ‘Kopi’ og begejstrede anmeldere har allerede taget godt imod det:

“Erfaren sanger udfordrer sig selv med fortolkninger af samtidsnumre” **** Gaffa

“Nu og her er historien at Hanne Boel på dansk fungerer fremragende – og allerede kalder på en gentagelse!” ****Side33

Hanne Boel giver således koncert i Koncertsalen tirsdag d. 21. september. Med sig tager hun sit forrygende band:

’Her vil jeg præsentere egne fortolkninger af sange som ”Hurtige Hænder” og supplere med nogle af mine yndlingssange fra den danske sangskat. Der er nok at vælge imellem, nogle vil I nok nikke temmelig genkendende til, andre vil måske være et mere sjældent møde. Fælles for alt dette er, at jeg sammen med Jacob Funch på diverse instrumenter, keyboardspilleren Anders Filipsen og to vidunderlige sekunderende sangerinder Sophie Ziedoy og Ayoe Angelica vil nyde at udfolde mine fortolkninger af sange på dansk for et publikum.’

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter