Venteliste Varighed ca. 2 timer

Hanne Boel

12. feb '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Hanne Boel

Event er afholdt

Hanne Boel

Den danske sangerinde har samlet et nyt band bestående af hendes faste følgesvende Jens Runge og Jacob Funch og en række gæster og venner, når hun til foråret spiller for et siddende publikum i fire koncertsale landet over. Med bandet, der er sammensat unikt til denne tour, vil Hanne blandt andet spille helt nye versioner af sit bagkatalog.

Til koncerten i februar 2017 kan Hanne Boels publikum forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede og det jazzede – alt det, som Hanne er gjort af. Koncerten bliver en unik oplevelse hvor fundamentet er Hanne Boels to faste makkere – guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch. Som trio har dette hold spillet mange akustiske koncerter i både Danmark og Norge. Ved koncerten bliver trioen udvidet med flere gæster og venner, og koncerten vil udvikle sig fra den lette luftige akustiske oplevelse med den lille trio til den lidt større og mere mættede koncertoplevelse. At give sit publikum denne type koncert, har været en drøm for Hanne Boel længe.

På sætlisten finder vi hits fra Hannes karriere blandet med helt nye sange og lån fra andre sangskrivere. Et genhør med hits som ”Don’t Know Much About Love”, “Black Wolf”, ”Talk It Out”, “(I Wanna) Make Love to You” og “Light in Your Heart”, spillet i nye versioner. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær. Hanne Boel og bandet vil spille sange for hjertet med mulighed for at få underlivet bevæget rundt på stolen som koncerten skrider frem.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. For tiden kan hun opleves i TV2’s ’Toppen af Poppen’ sammen med nogle af Danmarks største musiknavne, hvor hun deler ud af sin musikalske kunnen og erfaringer. Boel fortolker og beriger de andre deltageres sange med sin dybe, soul-inspirerede stemme og særprægede sangstil og røst, der gør hende helt unik i dansk musik.

Udover DR Koncerthuset, opføres denne særlige koncert i Musikkens Hus i Aalborg, Koncerthus i Odense og Musikhuset i Aarhus.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord