0Din kurv er tom
Udsolgt

Hannigan & La voix humaine

14. maj '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Hannigan & La voix humaine

Event er afholdt

Hannigan & La voix humaine

Oplev den suveræne Barbara Hannigan i dobbeltrollen som dirigent og sopran. Hun er eneste solist i Poulencs La voix humaine, der opføres i en spektakulær opsætning for orkester og videoinstallation. Som optakt til kærlighedsdramaet dirigerer Hannigan Strauss’ melankolske strygerstykke Metamorfoser.

OBS! Koncerten gennemføres med begrænset publikumskapacitet og uden pause

Ved de første koncerter efter genåbningen har vi åbnet huset for et publikum på maksimalt 500 personer, som fordeles i salen i henhold til de gældende afstandskrav. Det betyder, at vi gennemfører denne koncert med en begrænset publikumskapacitet på 500 personer. Har du billet til koncerten, er du blevet kontaktet pr. e-mail.

Barbara Hannigan, modtager af Sonnings Musikpris 2020, er et fænomen i dobbeltrollen som sopran og dirigent. Ved hvert besøg hos DR Symfoniorkestret viser hun nye sider af sit talent. Denne gang er hun helt i centrum, når hun synger Francis Poulencs solo-opera La voix humaine.

La voix humaine betyder ”Den menneskelige stemme”. Operaen handler om en kvinde, der er blevet forladt af sin elsker og desperat venter på at få kontakt igen. Barbara Hannigan har de senere år gjort den psykologiske opera til sin helt egen, og hun opfører den i kombination med en original videoinstallation.

Barbara Hannigan er også dirigent, og hun indleder koncerten med et af de mest gribende værker af Richard Strauss, hans Metamorfoser for strygere. Strauss skrev stykket i slutningen af 2. Verdenskrig i sorg over ødelæggelsen af den tyske kultur. Det er et ordløst requiem, hvor Strauss tager afsked med den musik, der har fyldt hele hans liv.

Se orkesterliste her 
Se teksthæfte her
Download programmet her

R. Strauss

Metamorfoser

Poulenc

La voix humaine

Dirigent og solist

Barbara Hannigan

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud