DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Hannigan & La voix humaine

14. maj '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Hannigan & La voix humaine

Hannigan & La voix humaine

Oplev den suveræne Barbara Hannigan i dobbeltrollen som dirigent og sopran. Hun er eneste solist i Poulencs La voix humaine, der opføres i en spektakulær opsætning for orkester og videoinstallation. Som optakt til kærlighedsdramaet dirigerer Hannigan Strauss’ melankolske strygerstykke Metamorfoser.

Barbara Hannigan, modtager af Sonnings Musikpris 2020, er et fænomen i dobbeltrollen som sopran og dirigent. Ved hvert besøg hos DR Symfoniorkestret viser hun nye sider af sit talent. Denne gang er hun helt i centrum, når hun synger Francis Poulencs solo-opera La voix humaine.

La voix humaine betyder ”Den menneskelige stemme”. Operaen handler om en kvinde, der er blevet forladt af sin elsker og desperat venter på at få kontakt igen. Barbara Hannigan har de senere år gjort den psykologiske opera til sin helt egen, og hun opfører den i kombination med en original videoinstallation.

Barbara Hannigan er også dirigent, og hun indleder koncerten med et af de mest gribende værker af Richard Strauss, hans Metamorfoser for strygere. Strauss skrev stykket i slutningen af 2. Verdenskrig i sorg over ødelæggelsen af den tyske kultur. Det er et ordløst requiem, hvor Strauss tager afsked med den musik, der har fyldt hele hans liv.

Koncerten kan også opleves den 13. maj 2021 klokken 19.30. Læs mere her

Program


R. Strauss

Metamorfoser

Poulenc

La voix humaine

Dirigent og solist

Barbara Hannigan

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter