0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Hannigan & Mozart

20. apr '19 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Hannigan & Mozart

Event er afholdt

Hannigan & Mozart

Den enestående sopran og dirigent Barbara Hannigan vender tilbage til DR SymfoniOrkestret – denne gang med Mozarts gribende Requiem og et internationalt hold af unge sangsolister, som hun selv har udvalgt. I smukt samspil med Mozarts berømte dødsmesse dirigerer Hannigan også Alban Bergs udtryksfulde Violinkoncert, Til minde om en engel.

Mozarts Requiem er en hjertegribende afsked med livet og en bøn om nåde. Komponeret af Mozart i løbet af hans sidste uger og måneder – så langt han nu kom. Da han døde, bare 35 år gammel, var værket ufuldendt. Musikken blev skrevet færdig af hans elever, som også opførte et par af satserne ved Mozarts begravelse. Man kommer ikke tættere på Mozarts skæbne end i dette mageløse musikværk.

Denne opførelse af Mozarts Requiem er noget særligt, for den dirigeres af en exceptionel sanger: Den canadiske sopran Barbara Hannigan er en af de få sangsolister, der også arbejder som dirigent, og ved denne koncert dirigerer hun DR KoncertKoret og et spændende udvalg af unge solister, som hun selv har undervist.

Hånd i hånd med Mozarts Requiem går den smukke Violinkoncert af Alban Berg, skrevet til minde om den unge Manon Gropius. Musikken fortæller både om den unge, livsglade kvinde og den meningsløse sorg over hendes død, før koncerten til slut ender i en afklaret tro på Paradis.

Koncerten kan også opleves den 18. april 2019

Download programmet her

Se orkesterlisten her

Luigi Nono

Djamila Boupacha

Alban Berg

Violinkoncert

Pause

Mozart

Requiem

Dirigent

Barbara Hannigan

Solist, Violin

Veronika Eberle

Solist, sopran

Ylva Stenberg

Solist, mezzosopran

Tuuri Dede

Solist, tenor

Elgan Llŷr Thomas

Solist, bas

Antoin Herrera Lopez Kessel

DR KoncertKoret

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere