0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Hannigan & Mahlers 4.

3. mar '22 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Hannigan & Mahlers 4.

Event er afholdt

Hannigan & Mahlers 4.

En enestående aften med DR Symfoniorkestret og Barbara Hannigan i dobbeltrollen som sangerinde og dirigent. Som den eneste i verden er hun i stand til både at dirigere orkestret og være sopransolist i Mahlers store Symfoni nr. 4, som skildrer menneskets drøm om Paradis.

Barbara Hannigan er en ganske særlig kombination af dirigent og sangerinde. Hun er blevet en af DR Koncerthusets mest populære gæstestjerner, og når hun fører an på scenen i sin dobbeltrolle, er det altid en unik oplevelse.

Ved denne koncert dirigerer hun to symfonier, der tager favntag med livet og døden. Haydns Symfoni nr. 44 er stormfuld og urolig – med en himmelsk sats i centrum, som Haydn ønskede spillet ved sin egen begravelse. Overfor den står Mahlers Symfoni nr. 4, der giver os et billede af menneskets naive drøm om evigt liv i Paradis.

Mahlers 4. Symfoni slutter med en stor sopransolo, som Barbara Hannigan selv synger, mens hun dirigerer orkestret. Det er der ingen andre musikere i verden, der evner. Ikke kun er Barbara Hannigans dobbelte optræden dybt virtuos, det gør også hendes koncert til en meget personlig henvendelse fra en af vor tids største musikpersonligheder.

Koncerten kan også opleves den 4. marts 2022 klokken 19.30. Læs mere her

Se orkesterliste her

Se program her

Haydn

Symfoni nr. 44

Mahler

Symfoni nr. 4

Dirigent og solist

Barbara Hannigan

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter