0Din kurv er tom
Venteliste

Harry Potter

3. apr '22 kl. 19:00

Koncertsalen

Harry Potter

Skriv dig på venteliste

Harry Potter

Lad musik og magi smelte sammen når Cinema Festival Symphonics inviterer til en fortryllende forestilling i Koncertsalen, hvor publikum bliver taget med på en flyvetur gennem John Williams imponerende filmmusik fra Harry Potter-serien.

Tag med på en fantastisk musikalsk rejse i Harry Potters forunderlige univers fyldt med heksekunster og troldmandsskab, rundt i den fabelagtige underlægningsmusik fra filmserien i Koncertsalen.

De populære Harry Potter soundtracks af John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper og Alexander Desplat bliver løftet af det 100 mand store ensemble fra Cinema Festival Symphonics med både med kor og solister under ledelse af Stephen Ellery, for at skabe den helt rigtige stemning til underlægningsmusikken.

Musikken til de tre første film, er komponeret af den legendariske Oscar-vindende filmkomponist John Williams, heriblandt det populære ”Hedwig’s Theme”, som er blevet til kendingsmelodien for Harry Potter filmene.

Endnu et musikalsk hovedtema af John Williams er ”Double Trouble” fra ”Harry Potter og fangen fra Azkaban”, som i filmen opføres af et kor ved ankomsten til Hogwarts. Et andet stykke fra filmen er ”Aunt Marge’s Waltz”, som er komponeret til Harrys Tante Magdas besøg. Harry blæser hende op som en luftballon, så hun bogstavelig talt forsvinder op i luften. Tilsvarende ironisk og morsom er John Williams komposition.

”Hogwarts March” fra ”Harry Potter og Flammernes Pokal” er den eneste march i alle Harry Potter filmene og må derfor ikke udelades! Den spilles udelukkende af blæseinstrumenter og er komponeret af Patrick Doyle.

Det musikalske ledemotiv i ”Harry Potter og Fønixordenen” er ”Dolores Umbridge”, komponeret af Nicholas Hooper og dukker op, hver gang figuren Dolores Umbridge optræder. Et meget smukt stykke musik i klassisk tradition.

Endnu et highlight i denne magiske koncert er ledemotivet ”Obliviate” fra filmen ”Harry Potter og dødsregalierne” der toner frem, da Hermione bruger Obliviate-tryllekunsten på sine forældre.

Foruden de magiske toner, kan publikum se frem til smukke animationer og visuelle effekter inspireret af det velkendte Harry Potter univers.

Tag kappen med og glæd dig til en magisk aften i Koncertsalen.

*Der vises ikke klip fra filmene.

Koncerten kan også opleves den 3. april 2022 klokken 15.00. Læs mere her 

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter