Venteliste

Alexander Abreu

28. okt '17 kl. 21:00

Studie 2

Alexander Abreu

Event er afholdt

Alexander Abreu y Havana D’Primera

Cubas største band Havana d’Primera indtager København. Tag på musikalsk rejse til Havana og smid efterårets regn og blæst i skammekrogen. Når Cubas største band Havana d’Primera byder op til dans, med den karismatiske trompetist Alexander Abreu i front.

Præsenteres i samarbejde med Cubanskdanseskole.dk v. Yosvany Torres

DR koncerthuset åbner dørene til en uforglemmelig musikalsk oplevelse, som du vil kunne trække energi fra, hen over de kolde danske vintermåneder.

Den cubanske musik- og dansetradition har med salsa, son, rumba og chachacha sat sine dybe spor verden over. Havana d’Primera holder stolt denne tradition i hævd – en tradition der hver dag glæder tusinder af danskere, når de øver de inciterende dansetrin som opvarmning til den sociale dans over weekenden. Gå derfor ikke glip af årets mest intense salsaaften.

Alexander Abreu er kåret som verdens bedste latin trompetist. I øvrigt en kvalitet som danske musikstuderende nød godt af, da han underviste på Det kgl. Danske Musikkonservatorium i 2002. I 2007 kom publikum på Roskilde Festival i dansehumør, da Abreu indhyllede festivalen i inciterende salsarytmer.

Med Havana d’Primera omgiver Alexander Abreu sig med førsteklasses musikere som pianist Tony Rodriguez og percussionist Guillermo del Toro, samt Carlos Alvarez på trombone.

Havana d’Primera og Alexander Abreu samler stafetten op fra stjerner som Issac Delgado og Manolin. De bedste tilbageværende musikere fra 90’erne gik sammen, for at skabe bedre vilkår for cubanske musikere, og udsender i den forbindelse Havana d’Primera’s debutalbum Haciendo historia. Snart fulgte en perlerække af live-optrædener, der pustede nyt liv i den cubanske musikscene.

Udover at skrive mange af sangene er Abreu også orkestrets forsanger – en rolle han helt naturligt blander med timbaens besnærende improvisationer, der leder tilhørerne ind i et musikalsk drømmeland.

 

Program


Kl. 20:00

Dørene åbnes

Kl. 20:30

Animation/Fælles dans for alle

Kl. 21:00

Alexander Abreu & Havana D'Primera

KL. 23:00

Afterparty med cubansk dj

Kl. 01:30

På gensyn

Få først besked om nye koncerter