0Din kurv er tom

Haydn & Mozart

7. sep '18 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Haydn & Mozart

Event er afholdt

Haydn & Mozart

En smuk klassisk aften med Mozart og Haydn – og spanske Juanjo Mena på podiet. DR SymfoniOrkestrets egne solospillere er solister i Mozarts lyse dobbeltkoncert for fløjte og harpe, og to af de bedste wienerklassiske symfonier er på programmet, bl.a. Mozarts berømte Symfoni nr. 40.

Mere klassisk end Mozart og Haydn kan det ikke blive! Oplev de to største komponister fra den wienerklassiske musik, som er kendt og elsket i koncertsale over hele verden. Hos Mozart og Haydn er der dansende rytmer, skønne melodier og harmoniske klange. Denne koncert bliver en klassisk fest – dirigeret af DR SymfoniOrkestrets faste gæstedirigent, Juanjo Mena fra Spanien.

Dobbeltkoncerten for fløjte og harpe er et af Mozarts lyseste orkesterværker. I stedet for én solist er der altså to, og den lette fløjte og den perlende harpe gør det til et af Mozarts mest populære værker. To af DR SymfoniOrkestrets egne solospillere er solister: Ulla Miilmann på fløjte og Zachary Hatcher på harpe.

En klassisk symfoni kan være mange ting, og det får man at høre i de to andre værker, der er på programmet denne aften: Haydns Symfoni nr. 88 er vittig, overraskende og optimistisk, mens Mozarts berømte Symfoni nr. 40 i g-mol på én gang er urovækkende og vanvittigt medrivende. Et genialt værk af Mozart, når han er allerbedst.

Koncerten kan også opleves den 6. september 2018

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR SymfoniOrkestrets koncertpakke Kendte klassikere, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Læs mere om hvordan orkestrets egne stjerner indtager rampelyset

Se orkesterliste her

Haydn

Symfoni nr. 88

Mozart

Koncert for fløjte og harpe

Mozart

Symfoni nr. 40

Dirigent

Juanjo Mena

Solist, fløjte

Ulla Miilman

Solist, Harpe

Zachary Hatcher

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter