0Din kurv er tom
Udsolgt

Haydns Skabelsen

6. dec '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Haydns Skabelsen

Event er afholdt

med Ádám Fischer og Danmarks Underholdnings­orkester

Oplev Joseph Haydns pragtværk ”Skabelsen” opført af Danmarks Underholdningsorkester og chefdirigent Ádám Fischer. ”Skabelsen” opføres i Koncertsalen sammen med korene Hymnia og Camerata og et internationalt solisthold

Haydns storslåede oratorium ”Die Schöpfung” (Skabelsen) fra 1798 er en hyldest til verdens begyndelse. Værket er en musikalsk skildring af Biblens skabelsesberetning, hvor Gud på seks dage bringer verden fra kaos til orden – fortalt i overdådige tonemalerier.

I musikken høres, hvordan mørke forvandles til lys. De gnistrende lyn og blide snefnug, den brølende løve og nattergalens yndige sang. Som ærkeenglene Raphael, Uriel og Gabriel forkynder solisterne skabelsens faser sammen med koret.

Haydns værk henter sin tekst fra skabelsesberetningen i 1. Mosebog og fra den engelske digter John Miltons ”Paradise Lost” (Det tabte paradis). Mennesket skabes på sjettedagen, og sidste del af værket skildrer det lykkelige møde mellem Adam og Eva i Edens Have.

Dirigent: Ádám Fischer
Sopran: Emöke Baráth
Tenor: David Fischer
Baryton: Michael Nagy
Kammerkoret Hymnia
Kammerkoret Camerata

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere