0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: Jack Rubinacci

Heather Nova

3. nov '19 kl. 20:00

Studie 2

Heather Nova

Event er afholdt

Heather Nova

Oplev verdensstjernen Heather Nova i DR Koncerthusets Studie 2. Den succesfulde sangerinde og sangskriver kommer med en blanding af nyt materiale fra hendes aktuelle album "Pearl" og uopslidelige sange fra gennembrudspladen "Oyster", som udkom for 25 år siden i år.

  1. Det er ikke første gang, at den rutinerede sanger gæster DR Koncerthuset, og denne gang er det endda med et spritnyt rockalbum.

Første besøg var tilbage i 2009, hvor Heather Nova gav en anmelderrost akustisk koncert og bl.a. Soundvenue skrev; ”Heather Nova kom ved denne koncert nærmest til at stå som indbegrebet af hele singer-songwriter-genren. Hun (…) mestrer det, som alle musikere i dag forsøger på, nemlig at være overbevisende i påstanden om, at alle sange kommer fra hjertet, og at musikken er blevet til som udtryk for en følelse, der bare må ud.”

Senere vendte den Bermuda-fødte kunstner tilbage til DR Koncerthuset i 2015 med materiale fra udgivelsen af hendes niende album ”The Way It Feels”.  

Når Heather Nova for tredje gang kigger forbi DR Koncerthuset i Studie 2, kan du opleve en anden side af hende i og med, at hun kommer med hele bandet og sit kommende, kraftfulde rockalbum ’Pearl’, som lander allerede til maj.

Den nye plade, er endnu et stykke råt, smukt og passioneret stykke rockmusik og den rutinerede sangerindes producer Youth, udelukker da heller ikke, at den muligvis kan vippe albummet ’Oyster’ af pinden som fanfavorit: ” (…) the songs are better! Much stronger …deeper insights …still vulnerable but from a position of strength, Woah – I’m in!”. Der er med andre ord lagt op til et brag af en koncert, når den populære sangskriver viser hvad der sker, når man går tilbage til rødderne, 25 år efter sit gennembrud.

Den karismatiske Heather Nova indtog indierock-scenen op igennem 90’erne og 00’erne, hvilket ledte til, at Heather fik stjernestatus over hele verden. Siden udgivelsen af “Oyster” er det blevet til yderligere otte anmelderroste studiealbums, turnéer verden over, akustiske koncerter i kirker og operahuse, musik til TV-shows og film.

Heather Nova og hendes producer Youth havde diskuteret i arbejdet med den nye plade, at de ville vende tilbage til den velkendte lyd fra “Oyster”, men i en mere moderne udgave. Deres naturlige samarbejde og følsomhed smeltede sammen, og Heather Nova har endnu en gang ramt den unikke lyd fra “Oyster” på den nye plade ’Pearl’, som består af 11 numre. Dermed vil fans af Heather Nova have mulighed og tid til at nyde et helt nyt album, samt genopfriske klassikerne, inden Heather Nova kommer med begge sider af kataloget i DR Koncerthuset, Studie 2.

Se musikvideoen til “Just Kids” hentet fra det aktuelle album:

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere