0Din kurv er tom
Venteliste

Heilung

13. okt '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Heilung

Skriv dig på venteliste

Heilung

Magiske Heilung kaster deres dystre og stemningsfulde mørke over Koncertsalen. Enhver liveoptræden med Heilung er en spektakulær oplevelse, hvor linjerne mellem performance, ældgamle hedenske ritualer, fortid og nutid udvaskes. Det danske band fik anmelderne på dette års Roskilde Festival til at smide omkring sig med 6-stjernede anmeldelser i bar begejstring - der findes INTET der er så sejt i Danmark lige nu som Heilung!

NB: Der afholdes efterfest, når Heilung-koncerten er slut i Koncertsalen. Efterfesten foregår i barområdet i Niveau -1 ved studierne 2,3 og 4. Der vil være mulighed for at købe fadøl og drinks. Musikken over højttalerne er nøje udvalgt at Heilung selv. Efterfesten stopper kl. 01.00.

Hvordan beskrives Heilung’s musik så bedst? Det er næsten umuligt. For Heilung er en følelse. Heilung er lyden af vores rødder, Heilung er vores dystre fortid og vores lyse fremtid. Heilung betyder “helbredelse” og når man først har oplevet deres tranceskabende ritualer på den store scene i dem imponerende Koncertsal, så vil man forstå hvorfor dette projekt er som intet andet.

2017 var et vildt år for dansk/tysk/norske Heilung. Det mørke dark ambient neo-folk band spillede deres blot to første koncerter i august på hhv. Castlefest og Midgardsblot. Den første koncert blev filmet og udgivet digitalt under navnet “LIFA”. Koncerten har siden næsten rundet mere end 1 million views på Youtube. Siden blev bandet signet på det prestigefyldte pladeselskab Season Of Mist, vandt Statens Kunstfonds fineste musikerpris og blev inkluderet i det toneangivende magasin Metal Hammer UK’s top 10 over årets bedste koncerter, side om side med legendariske navne som Iron Maiden, Guns n Roses og Ghost.

Nu kan man for første gang nogensinde opleve Heilung’s tranceskabende ritual, fremført som solokoncert, i den smukke Koncertsal, der med sin runde form nærmest er som skabt til Heilungs fortryllende og medrivende sceneshow.

Når Heilung skaber deres dragende og soniske totaloplevese, rækkes der langt tilbage i tiden og trækkes på inspirationer fra den nordeuropæiske jernalder og vikingetiden. Bandet benytter mange forskellige virkemidler i livefremførelsen af deres magiske sange bla. rindende vand, menneskeknogler, rekonstruerede sværd og skjold samt oldgamle rammetrommer og bronzeringe.

HEILUNG’s tekster består af originale indskrifter fundet på runesten, bevarede spydspidser, amuletter og andre arkæologiske fund. Desuden finder bandet inspiration i digte eller anden poesi, som enten behandler historiske begivenheder.

Glæd dig til en oplevelse udover det sædvanlige i DR Koncerthuset!


Se de flotte anmeldelser fra Roskilde Festival 2018

Gaffa
Blastbeast
Devilution

 

 

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere