0Din kurv er tom

Heimatt

24. feb '18 kl. 21:00

Studie 3

Heimatt

Event er afholdt

Heimatt

Heimatt er aktuel med et nyt album, der følger op på en anmelderrost debut. Her er den unge velspillende festivaldarling gået fra indie/folk til en mere elektronisk, poppet lyd. Nu giver Heimatt koncert i Studie 3 med sit seks mand store band.

Siden 2014 har Magnus Grilstad under hans alias Heimatt udgivet en EP og et debutalbum, to udgivelser der har sendt den unge dansk/norske musiker og hans band pa° flere turneer i Danmark, en opvarmningstour for Rasmus Walter og længere turneer syd for grænsen, samt budt pa° massive festivalsomre som har sendt  Heimatt forbi Roskilde Festival, SPOT Festival (2x), Reeperbahn Festival, Tallinn Music Week, SmukFest, Musik i Lejet, Trailerpark Festival og Danmarks Grimmeste m.fl

Helt fra start er det ga°et utrolig hurtigt for den unge Grilstad, fra den første øver med bandet til en booking pa° Roskilde Festival og en pladekontrakt med Playground Music var i hus, gik der 6 ma°neder. Efter to a°r med næsten 100 koncerter i ind- og udland var der brug for ro til at finde ud af hvilken retning projektet skulle tage, og der er da ogsa° sket meget rent musikalsk for den dansk/norske artist, hvor det før var den moderne indie/folk som Heimatt dyrkede, sa° har musikken nu bevæget sig over i en mere elektronisk og poppet retning, mens Heimatt har bibeholdt den store organiske lyd der har gjort ham og bandet til en festivaldarling.

Nu er Heimatt klar til at drage ud på sin første længere headlinertour når Magnus til februar tager landet rundt med sit 6-mand store band.

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere