0Din kurv er tom

Hej Jazz

21. okt '21 kl. 12:30

Studie 4

Hej Jazz

Copenhagen Jazz Festival

Mærk jazzen, kom tæt på jazzen, rør ved instrumenterne og prøv selv at skabe jazz! Det unge danske jazzorkester ”Hej JAZZ” elsker at inspirere børn til at improvisere og lege med krop, stemme og fantasi. Kom og vær med!

Aldersgruppe: 6-9 år

”Hej JAZZ” er et dansk jazzorkester, der spiller sange, historier og numre skrevet ud fra møder med børn. Musikkens fantasifulde væsen inspirerer børnene til improvisation og leg med både krop og stemme, og ”Hej JAZZ” inddrager både børn og forældre i koncerten.

I løbet af koncerten varierer orkestret mellem sange der lægger op til at lytte, lege eller danse. Det handler om at mærke jazzen, komme tæt på jazzen, høre jazzen og få lyst til selv at skabe jazzen. Derfor sluttes koncerten af med et frirum, jazzens frikvarter, hvor børnene kan lege med hinanden, med musikerne, røre ved guitaren, slå på trommerne eller gå på opdagelse i den mystiske saxofon.

Medvirkende:
Nikolaj Bugge, guitar
Maria Dybbroe, altsax
Jonathan Schou, tenorsax
Fredrik Sakham Lomborg, kontrabas
Frej Lesner, trommer
Morten Mosgaard, vokal

Denne koncert fra DR Musikariet er støttet af fondsmidler og er derfor gratis at deltage i, bortset fra et mindre billetgebyr.

Koncerten kan også opleves den 21. oktober 2021 klokken 14.30. Læs mere her

 

Studie 4

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 4? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter