0Din kurv er tom
Venteliste

Helgi Jonsson

18. sep '19 kl. 20:00

Studie 2

Helgi Jonsson

Skriv dig på venteliste

Helgi Jonsson

Den islandske sanger og multiinstrumentalist Helgi Jonsson er aktuel med albummet ”Intelligentle” og giver koncert i Studie 2. Her vil hans mangeårige musikalske samarbejdspartner Tina Dickow gøre ham selskab på scenen.

Islandske Helgi Jonsson spiller netop nu for fulde huse med hans mangeårige samarbejdspartner Tina Dickow på hendes ”Fastland”-turné.
Når Helgi besøger DR Koncerthusets Studie 2, bliver det dog i stedet Dickow, der vil gøre ham selskab på scenen med vokal, guitar, trommer og ”lyde”, mens islændingen med den store stemme vil være at finde i front på klaver, guitar og trækbasun.

Islændingen er en garvet musiker, der garanterer for en unik og stemningsfyldt oplevelse i DR Koncerthusets magiske rammer. Gaffa skrev således: “Vederkvægende vellyd” i sin 5-stjernede anmeldelse af Helgi Jonssons seneste koncert i Aarhus.

Koncerten er annonceret i kølvandet på udgivelsen af Helgi Jonssons femte studiealbum ”Intelligentle”, hvorfra man kan se de storslåede musikvideoer til ”Lofa Mér” og ”Hundred Miles”, der begge bruger smukke billeder fra Jonssons islandske ophav og natur på dragende vis.

 

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere