0Din kurv er tom

Hendrix/Mindscape

3. mar '17 kl. 20:00

Studie 2

Hendrix/Mindscape

Event er afholdt

Hendrix/Mindscape

DR Big Band og svenske Örjan Fahlström byder på en helt særlig aften med to meget forskellige koncertoplevelser i én: Først dykker vi ned i guitarlegenden Jimi Hendrix’ univers foldet ud gennem kraftfulde bigband-arrangementer, og bagefter venter en tour de force i instrumental bigbandmusik med Fahlströms eget storværk "Mindscape", hvor DR Big Bands egen Karl-Martin Almqvist er saxofonsolist.

Svenske Örjan Fahlström har gennem de seneste 25 år markeret sig som en enorm kapacitet på den internationale bigband-scene – både som komponist, arrangør og dirigent. Til koncerten med DR Big Band har han alle tre hatte på i aftenens løb.

Som arrangør har Fahlström givet sig i kast med udvalgte Jimi Hendrix-numre og givet dem ny identitet som velklingende og velswingende bigband-musik. Man behøver ikke at være Hendrix-fan for at få en stor oplevelse med Fahlströms arrangementer, men selv de mest dedikerede fans vil nok opdage nye sider af guitar-guruens musik, når den bliver filtreret gennem Fahlströms arrangementer og DR Big Bands 19 musikere.

I koncertens anden afdeling skal vi høre Fahlströms eget værk, Mindscape – Concerto for Tenor Saxophone & Jazz Orchestra. Fahlström skriver progressiv bigbandmusik, og i Mindscape får DR Big Band en anledning til at rulle det helt store improvisatoriske artilleri ud. Værket veksler virtuost mellem improvisation og komposition, og den samlede oplevelse bliver til i et højenergisk samspil mellem dirigent og bigband for øjnene af publikum.

Dirigent

Örjan Fahlström

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter