DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Henriette Sennenvaldt

8. mar '22 kl. 20:00

Studie 2

Henriette Sennenvaldt

Henriette Sennenvaldt

Henriette Sennenvaldt, frontkvinden fra det anmelderroste og prisvindende band Under Byen, gæster Studie 2 med albummet Something Wonderful. På det anmelderroste album afsøger hun nye territorier i udkanten af poppen, og udgivelsen markerer samtidig en ny æra i sangerindens karriere.

Oplev Henriette Sennenvaldt i Studie 2 med albummet Something Wonderful. Udgivelsen markerer en ny æra i sangerindens karriere som hendes første udgivne solo-materiale.

Henriette Sennenvaldt var med til at stifte Under Byen i 1995. Bandet var kendt for at skabe genrebrud mellem rock og pop med elementer fra jazz, folk og klassisk. Deres instrumentation bød både på klaver, bas og trommer, men også mere særegne instrumenter som lapsteel, sav, cello, etc. Deres seneste album-udspil Alt Er Tabt udkom i 2010 og blev nomineret til Nordic Music Prize.

På Something Wonderful bliver lytteren omsluttet af et tilbagelænet og eksperimenterende lydbillede, og Sennenvaldt skaber med sit særegne udtryk og fascinerende stemme et album, hvor romancen bliver sat i spil og på spil.

I en produktion der både refererer til fortiden og er nyskabende går Sennenvaldt på rov i henførelsens tradition, men om der er tale om en snu hyldest, en redefinering eller en kritik står åbent. Albummet slår sig aldrig til tåls med lette svar; dets besættelser bliver hverken idealiseret eller dæmoniseret. Snarere synes Sennenvaldt opsat på at vriste et håb ud af konventionens og banalitetens hænder og at forene forskellige positioner.

Begejstrede anmeldere har taget godt imod albummet:

”Den tidligere Under Byen-sanger påbegynder en særdeles lovende solokarriere med et udfordrende og dragende udspil, der bevæger sig mellem det legesygt udforskende og stringent fokuserede.” ***** Soundvenue

”Tidligere Under Byen-sanger leverer hjerteblod på krævende og forførende udspil”***** Gaffa

”Længe ventet dansk sanger går fra rock til jazz og lyder bedre end nogensinde før” ***** Jyllands-Posten

Med sin legende og kløgtige opbygning er Something Wonderful således både tiltrækkende og udfordrende. Albummet er sært vanedannende og belønner den tålmodige lytter med generøs og forunderlig musik som nu kan opleves live, når Henriette Sennenvaldt besøger DR Koncerthuset.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter