Udsolgt Warm-up: Secret Love Fra kl. 18:00

Herbie Hancock

13. jul '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Herbie Hancock

Event er afholdt

Herbie Hancock

Velkommen til koncert med Herbie Hancock ved Copenhagen Jazz festival 2017. Kom allerede klokken 18.00 og blive varmet grundigt op med Secret Love i DR Koncerthuset.

Herbie Hancock til Copenhagen Jazz Festival 2017 med nyt band

Secret Love er et vinyltema, hvor danske musikere og komponister viser deres kærlighed til jazzen, åbner deres private pladesamling og spiller deres yndlingsvinyler i en afslappet atmosfære; Fra deres første møde med musikken og frem til deres seneste hemmelige fund bagerst i pladeforretningerne. Secret Love er tidligere blevet afholdt i Jazzhouse, Sort Kaffe & Vinyl, Kind of Blue m.fl.

Igennem størstedelen af karrieren har Herbie Hancock været med til at flytte jazzen ind i nyt territorium. Han er i konstant arbejde med nye yngre musikere. For tiden er han i studiet med saxofonist og hiphop-producer Terrace Martin, der har arbejdet med Snoop Dogg og Kendrick Lamars banebrydende album “To Pimp a Butterfly”, hvortil han hyrede barndomsvennerne Thundercat og Kamasi Washington. Terrace Martin har i den forbindelse turneret med både Robert Glasper og Herbie Hancocks band i 2016.

Få artister i musikhistorien har som Herbie Hancock (f. 1940) har haft større indflydelse på krydsfeltet mellem akustisk og elektronisk jazz, hiphop og r’n’b. Som hans tidligere læremester Miles Davis udtrykte det: “Herbie var skridtet videre fra Bud Powell og Thelonius Monk, men jeg har ikke hørt nogen, der kunne træde i hans forspor.”

Hancock nyder ikon-status efter fem årtiers konstant innovation af jazzen, hvilket har først ham igennem flere markante stilskift. Fra 1963 hvor han som ung blev en del af Miles Davis’ berømte anden kvintet og samtidig udgav plader i eget navn på Blue Note, til den elektriske periode med Mwandishi, The Headhunters og Future Shock til V.S.O.P. og hyldestalbummet “River: The Joni Letters”, som der i 2008 vandt Grammy for Album of the Year som det kun andet jazzalbum nogensinde.

I alt har Herbie Hancock modtaget 15 Grammyer til dato, og hans fantastiske diskografi tæller deciderede hits som bl.a. “Cantaloupe Island”, “Maiden Voyage”, “Chameleon”, “I Thought It Was You”, “Watermelon Man” og “Rockit”, der har leveret materiale til utallige samples og var med til at præge hiphoppens tidligste år.

Ikke siden Copenhagen Jazz Festival 2010 i Operaen har Herbie Hancock præsenteret fuldt band i København, så der er alt muligt grund til at glæde sig til et gensyn med den evigt nysgerrige jazzgigant, når Copenhagen Jazz Festival og DR Koncerthuset præsenterer Herbie Hancock med band torsdag den 13. juli i Koncertsalen.

Den 39. udgave af Copenhagen Jazz Festival finder sted på mere end 100 spillesteder den 7.-16. juli. Herbie Hancock er første offentliggjorte hovednavn til koncertsalen. Line-up til Herbie Hancocks europæiske turné i 2017 er endnu ikke fastlagt.

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord